15. mars: Scheen fiction 2116

Idet nesten 1000 elever strømmer ut fra skoleforestillingen hører vi mylderet, stemningen og stemmene. Det er god prat, opplevelsene blir beskrevet og kanskje også noen ord om hvordan livet ser ut om 100 år?

Skien Kulturskole har hatt sin første forestilling med alle kulturskoleelevene på scenen. Det er kor, orkester, dansere og instrumenter. Kjent musikk og ukjent musikk og en variasjon av innslag. Det storte og hvite sloss frem til fargene til slutt vinner. Det var ikke meningen å avsløre slutten på forestillingen, men når så mange barn samles i samme rom så er det ikke så lett å holde på en hemmelighet heller.

Vi på Ibsenhuset er så stolte når skolene og barna bruker huset på denne måten. Det å få la de yngste få gode opplevelser hos oss og se på jevnaldrende drive kunst på selveste scenen i Dovregubbens Hall viser en form for høytid. Ekstra godt er det også å se at musikk- og kulturlivet i Skien og Telemark garantert går noen gode dager i møte. 

Her blomstrer talentene og får vist seg fram akkurat slik de fortjener, og for et publikum selv de mest erfarne artistene på dette huset kan misunne dem. Fullstappet sal og en bevrende stemning.

Det er fortsatt ikke for sent å få med seg dette flotte elevshowet til kulturskolen. Det går en forestilling også kl 18.00 i kveld og vi anbefaler alle som har mulighet til å se disse flotte elevene. Og kanskje også få se et lite blikk av hvordan livet ser ut i 2116?

Erik
Ibsenhuset

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>