30. mars: Når foredrag kan endre liv

På Ibsenhuset er en av våre grunntanker at vi skal utfordre publikummet vårt og presentere et allsidig program hvor vi både kan ha det gøy og være alvorlig. Kultur finnes i alle former og det er det som gjør det hele så spennende.

 

I slutten av april får vi besøk av en spennende person. En person som har levd mye i løpet av livet sitt og opplevd mer enn de fleste av oss. Ann Heberlein er en slik person. 

Vi har valgt å la denne spennende damen være sesongens temaforedrag fordi vi er sikker på at dette blir en kveld som kan endre hvordan hver enkelt av oss tenker. Det dreier seg om hvordan man ser seg på seg selv og kan leve videre. Selv om livet er i overkant tøft.

«Livet, døden & meningen med alt» er en filosofisk, søkende og morsom forestilling om de evige spørsmålene. En forestilling som utfordrer hver enkelt av oss og som også viser hvor skjørt livet kan være. Det og da ha styrke til å hente frem kamplysten og kommunisere ting som er vanskelig og kanskje til og med knyttet opp mot skam er imponerende.

Med humor og alvor tar Heberlein oss med inn i sin verden og får frem at mennesker er enkeltindivider og representerer en styrke og kraft i seg selv. En kraft som kan brukes av oss alle i hverdagen, uansett om hverdagen er tung eller lett. 

Heberlein er ingen hvem som helst på foredragsfronten. Hun er lektor i etikk ved Lunds Universitet i Sverige. Fast skribent i flere svenske aviser og ikke minst en aktet forfatter. Boka «Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve», er sikkert kjent for mange. Denne har forøvrig også blitt satt opp på teaterscenen. 

Hun appellerer til det brede lag; og blant unge jenter har hun nesten fått «rockestjernestatus. I den akademiske verden hylles hun med respekt. Nå er hun for første gang ute på turné og vi ser fram til hun kommer til Ibsenhuset torsdag 28. april.

Bli med på en forestilling rundt de store spørsmålene på en underfundig og humoristisk måte.

Erik
Ibsenhuset

- - -

Livet, døden & meningen med alt
Ann Heberlein
Torsdag 28. april kl 19.00.
Billetter 250/150 (student, honnør, gruppe).
Dovregubbens Hall.
Servering i foajeen fra kl 17.30.

- - -

Bli bedre kjent med Ann Heberlein:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20850720.ab

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>