7. mars: Kom og se kulturhuset ditt!

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut under scenen på Ibsenhuset? Ikke at det er så nyttig å vite, men vi mennesker er jo litt nysgjerrige innimellom. Hvorfor er det bare artistene som skal få lov til å se hvordan det ser ut backstage hos oss? Sånt lurer vi på, om du lurer på. Derfor har vi gjort noe med det. 

At vi nesten akkurat er blitt ferdig med brannrehabiliteringen av huset og har fått det som kan se ut som en splitter ny foaje er vi jo selvfølgelig også stolte av og vil vise frem.Men aller mest ønsker vi at du skal få et tett og godt forhold til kulturhuset ditt. Vi vil du skal lære oss å kjenne og få en god oversikt over det som både kan skje og skjer her på Ibsenhuset. Kanskje du vil komme en dag på noe vi arrangerer eller at du vil arrangere noe her selv. Mulighetene er i alle fall mange.

Så derfor er du nå høytidelig invitert med på omvisning. En omvisning av den litt private sorten. Med meg. Jeg skal gjøre hva jeg kan for at du skal få en interessant tur rundt i huset og fortelle litt om historikken og særegenhetene til denne fantastiske kulturbygningen.Så tenker du kanskje at hva kan denne mannen ha lært seg på én måned? Han sandefjordingen? Han kan vel umulig vite noe om dette bygget, byen og historikken bak? Mulig du har rett, men det er bare en måte å finne ut av det på…Så kan jeg jo si at jeg har blitt tatt i skole av byens store sønn, Helge Siljan, som ledet Ibsenhuset i nesten ett kvart århundre og har fått fortelling etter fortelling av noen av mine gode kollegaer som har over 20 års fartstid her. Visste du forresten at vi har…, nei, det får vente når jeg tenker meg om… 

Søndag 13. mars tar jeg i alle fall på meg dressjakka mi, joggesko og møter dere i grupper av 40 personer og tar dere med på en kort times tur rundt i huset. Listene begynner heldigvis å fylle seg opp, så nøl ikke med å ringe 35 90 54 90 og meld dere på hos Kristina eller Monica. Eller send en mail til billett@ibsenhuset.no. Første turen går kl 12.00 og neste kl 14.00. Og ja. Jeg var litt nervøs på om det i det hele tatt skulle komme noen. Så takk til alle dere som allerede har satt dere på listen. Det er nemlig allerede en del av dere.Ta på litt godt skotøy og vær forberedt på litt trappegåing, høye dørkarmer og et 8.500 kvadratmeter stort kulturhus fra 1973 som bare venter på at du skal komme på besøk.

Vi ses ;)

Erik
Ibsenhuset

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>