#extravglistatilskien

Skien er en trivelig by og bo i. Alle ønsker vi oss liv og røre og at det skjer noe i byen. Nå har vi muligheten! Og hvilken mulighet! Ibsenhuset oppfordrer alle til å hjelpe til med å få VG-lista til Skien. Du vet, den store musikkfesten som samler tusener av publikummere, artister og andre kjendiser!

VG-lista arrangeres vanligvis i de store byene; Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Nytt av året er at hovedsponsoren EXTRA vil ta folkefesten til En By Extra! 118 byer og tettsteder i Norge knives om å få arrangementet og kun innbyggernes engasjement avgjør resultatet. 

Det norske folk er jo kjent for sin dugnadsånd og å ta i et tak når det virkelig gjelder. Nå har vi muligheten til å vise resten av landet at Skien er en by å regne med, at vi er en gjeng som får til ting sammen – ja rett og slett en trivelig by å bo i. 

Så hva kan du gjøre? Alles deltagelse er superviktig og det er enkelt. Ta et bilde eller lag en liten videosnutt som viser ditt engasjement for å få VG-lista til Skien. Bidraget må tagges med #extravglistatilskien, og legges ut på Facebook, Instagram eller Twitter. Alle bidrag må postes innen 25. april kl. 20.00.

Ingen bidrag er for små eller for dumme. Juryen legger vekt på engasjement, antall innlegg og kreativitet. I juryen sitter representanter fra VG, NRK og Extra, i tillegg til programleder Abiel Tesfai og artist Sandra Lyng Haugen. De vil vurderer alle bidragene som kommer inn ut i fra kriteriene engasjement og kreativitet. Jo flere og jo mer kreative bidragene som kommer inn fra Skien jo høyere er sannsynligheten for at vi skal ha en folkefest i Skien 27. juli i år.

Tar du utfordringen? Få med deg venner, familie, slekt, jobben, klassen, skolen, ordføreren, presten og så videre – og gjør noe gøy! Det kan være alt fra å ta et fint bilde av byen, lage en morsom sketsj eller spille inn en musikkvideo på torget. Bruk humor, vis musikalitet, vis lokalt engasjement – kun kreativiteten setter grenser.

Gjengen på Ibsenhuset klatret opp på taket av huset som du ser på bildet. Her hadde vi kjempeflott utsikt over drømmearenaen til VG-lista. Lukk øynene og tenk deg: Den store parken og området på utsiden av kulturhuset ditt. De flotte trærne står i sin grønnkledde prakt. På scenen får vi oppleve de beste artistene. Hele parken myldrer av folk.

 

Nå kan du åpne øynene, brette opp ermene og si: Ja, dette vil vi ha til Skien. For du blir vel med? Og du, husk #extravglistatilskien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>