Monica velger seg Gjermund Larsen Trio

Vi som er så heldige å jobbe på Ibsenhuset har iallefall en ting felles – vi er opptatt av kultur. Men vi er alle ulike, og vi har våre favoritter. I tiden framover vil vi anbefale hver vår godbit og hvorfor dette betyr noe spesielt for akkurat oss. Først ut er Monica Angell, en blid dame du møter i vår resepsjon.

Forrige gang vi hadde besøk av Gjermund Larsen Trio her på Ibsenhuset ble jeg oppfordret av en begeistret kollega om å komme på konserten. Jeg som kaller meg selv for en gospel- og jazzdame tok utfordringen.

I forkant lastet jeg ned sanger på Spotify. Jeg går veldig mye i skog og mark i Grenlandsområdet men fordi jeg går mest alene er det hyggelig å ha god musikk på øret. Gjermund Larsens musikk er noe av det jeg spiller om og om igjen. Den passer til hvite bjørkestammer og skogluft eller skurte svaberg i solnedgang ved havet. For ikke å snakke om skumringen hvor du nesten ser tusser og troll på mosegrodd skogbunn. Musikken lar tankene flyte godt, har en driv i seg som gjør at den ikke blir kjedelig. Den kan også være følsom og neddempet, eller lyrisk, positiv og glad.

Og neste gang du hører noen nynne foran kjøledisken på butikken så skal du ikke se bort ifra at det er jeg som nynner "Reiseslått" eller "Eleseus vuggeslått" for meg selv…

Mitt ønske er at flere av dere vil låne øret bort til Gjermund Larsen og hans musikere, du vil garantert gå hjem igjen med et smil rundt munnen. Tar du utfordringen?

Musikalsk hilsen fra Monica Angell

–––––––––––––––––––––

Konsert med Gjermund Larsen Trio opplever du i Peer Gynt-salen torsdag 15. september kl 20.00. Les mer om konserten her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>