Hopp til hovedinnholdet

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Ibsenhuset samler inn og bruker  personopplysninger. Ibsenhuset, ved markedssjef, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på www.ibsenhuset.no.

Markedssjef og direktør har det daglige ansvaret for Ibsenhusets behandlinger av personopplysninger på ibsenhuset.no med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Aplia er Ibsenhusets databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. (www.aplia.no)

Nyhetsbrev

Ibsenhuset sender ut nyhetsbrev cirka 2–4 ganger per måned via epost. For at vi skal kunne sende epost må du registrere en epostadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. Epostadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epostadresse og navn brukes ikke til noe annet enn nyhetsbrev.

Behandling av personopplysninger i vårt billettsystem, Eventim/Venuepoint og kortbehandler Dibs by Nets.

Eventim/Venuepoint er en erfaren billettpartner på det skandinaviske markedet som håndterer og selger billetter til alle slags arrangementer. Eventim/Venuepoint er representert på det europeiske markedet. Eventims vilkår og betingelser for personvern finner du her:

http://www.eventim.no/billetter.html?affiliate=N11&doc=info/dataProtection

 

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. De startet i 1998 og var da pionerer – i dag er vi Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og vi har gjennomført over 2 milliarder transaksjoner. DIBS sine vilkår og betingelser finner du her: https://cdn.dibspayment.com/contracts/psp/psp_general_terms_no.pdf

 

Nettstatistikk

Ibsenhuset benytter Google Analytics for å spore antall besøk og generell brukeratferd på nettstedet. IP-adresser lagres ikke, ip-anonymisering er aktivert.

Cookies (informasjonskapsler)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Les og se hvordan cookies fungerer her: https://cookiesandyou.com

Ibsenhuset.no bruker cookies fra følgende firmaer: Google Analytics, Instagram, Facebook og Eventim/Venuepoint.

 

Google Analytics – Ibsenhuset.no bruker bruker Google Analytics for å se hvordan brukerene av nettsiden bruker den. Vi kan se hvor lenge de besøker siden, hvilke sider de besøker, demografisk informasjon, interesser, geografi, atferd og teknologi. All denne informasjonen er sjelden relevant, men vi bruker det for først og fremst å se antall besøk.

Vi samarbeider også med Breakfast hvor de bruker denne informasjonen til å se brukeratferden slik at vi kan vise relevante annonser til de som har besøkt Ibsenhuset.no tidligere. Samlede data lagres i 26 måneder før de blir slettet automatisk (ref: https://support.google.com/analytics/answer/7667196)

 

Facebook – Ibsenhuset.no benytter seg av en såkalt Facebook pixel. Facebook Pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan med den måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjene våre annonseadministrasjonen på Facebook.

Vi bruker pikselen til å forstå hvilke handlinger brukerne våre utfører etter de har trykket på en annonse, noe som gir oss muligheten til å nå de brukerne som er viktigst for oss. Ved å lære av den adferden som brukerne våre har på nettstedet vårt, kan du effektivisere kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.

 

Venuepoint/Eventim – lagrer en cookie slik at vi kan se hvor et salg kommer fra.

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>