En velsmakende konferansedag

Vi arrangerer alt fra de små viktige møtene til store kongresser, messer, selskap og arrangementer.

Gode konferanselokaler og egen kursvert skal gjøre det lett for deg å holde fokus på det faglige innholdet. Vi sørger for at både hjernen og magen får godt med påfyll under deres konferanse. Er det noe deltakerne på et kurs eller en konferanse gjerne husker, så er det maten. Restaurant Henrik & Kompani byr på velsmakende måltider til våre konferansegjester.

Ibsenhuset har en stor kurs- og konferanseavdeling med 8 fleksible møterom for opptil 804 personer. Vi arrangerer alt fra de små viktige møtene til store kongresser, messer og arrangementer.

Med lang erfaring og bred kompetanse, hjelper vi gjerne til med å skreddersy din konferanse eller event.

Inspirerende møter

Våre lokaler innbyr til inspirerende samvær. Alle møterom er utstyrt med nytt og moderne audiovisuelle hjelpemidler og gratis trådløst internett. Med over 40 års erfaring og dyktig personale som er tilgjengelig og behjelpelig til enhver tid, sørger vi for det tekniske mens foredragsholdere og arrangører kan konsentrere seg om det faglige.

Og hvorfor ikke nyte kunstforeningens utstillinger i foajeen over en god kopp kaffe og fersk hjemmelaget kake i pausene.  

Her er det rom for mye kreativitet!

Konferansepakke

Maten er en stor del av totalopplevelsen på en konferanse. For at dere skal få det akkurat slik som dere vil ha det, har vi et utvalg av bevertningspakker dere kan velge mellom.
Inkludert i alle pakkene er plenumsal med standard AV-Utstyr (projektor, lerret, lydanlegg, mikrofon, trådløst internett, penn og papir) Behov for grupperom? PC? Også dette kan vi stille til deres disposisjon under deres møte.

Kontakt oss i dag for et tilbud på din neste konferanse!

Grim Alexander Svanes, tlf: 948 32 474 eller mail: grim@ibsenhuset.no

TripAdvisor

Grim Alexander Svanes, tlf: 948 32 474 eller mail: grim@ibsenhuset.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>