Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Juli 2018

01.07 kl. 17.00

Gå ikke glipp av en uforglemmelig konsertopplevelse når NUSO gjester Ibsenhuset!

August 2018

24.08 kl. 19.00

Dette er kvelden for deg som liker øl og som ønsker å utvide horisonten innen dette feltet. Restaurant Henrik & Kompani i samarbeid med Gulating ølutsalg, vil gi deg bedre kunnskap om øl samtidig som du vil oppdage mye nytt om det som var ansett som gudenes drikk.

30.08 kl. 19.30

Endelig kommer Lisa Nilsson til Ibsenhuset! Høsten 2017 var det hele 25 år siden Lisa Nilsson ga ut sitt berømte album «Himlen runt hörnet». Dette ble feiret med hele 3 utsolgte konserter i Stockholm. Denne høsten legger hun ut på jubileumsturne.

September 2018

04.09 kl. 19.00

Trioen Vintermåne har bergtatt og begeistret sitt publikum i over 20 år. Ibsenhusets publikum har ved flere anledninger kunnet glede seg over deres stemningsfulle og tradisjonsrike musikk. 

06.09 kl. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani på Ibsenhuset har arrangert en rekke meget suksessrike vinkvelder. Denne gang får de besøk fra den italienske vinprodusenten Antinori. NB! Begrenset antall plasser, så vær rask med billettkjøp. 

09.09 kl. 19.00

Telemark Kammerorkester gjester Ibsenhuset med et vidtfavnende og spennende program. Sammen med kveldens solist, David Friedemann Strunck på obo, inviterer de til en kveld med et repertoar bestående av verker av kjente og noen mindre kjente komponister. 

19.09 kl. 20.00

Skiensjazzdraget presenterer Knut Riisnæs Kvartett og en kveld med musikk med røtter i jazzen på 60- og 70-tallet. Kvartetten består av et kremlag i den norske jazzeliten. 

21.09 kl. 20.00

Noe skal vi jo dø av, så bare kom å le deg i hjel! Opplev fyrverkeriet Christine Koht i det splitter nye showet Bør jeg være bekymret? I forbindelse med Telemark Pride har Ibsenhuset i samarbeid med FRI Telemark invitert en av Norges mest fargerike artister. 

24.09 kl. 14.00

Vil du møte to bestevenner som spiller sammen på 1000 knapper og 4 strenger? Almir og Daniel spiller folkemusikk fra Balkan på fiolin og trekkspill. De kan lage utrolig mange rotete, rare eller pipete lyder, og så kan de spille superfort med begge hender samtidig. Bli med på konsert!

26.09 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Stemmer fra Telemark – Hans Herbjørnsrud, Mette Karlsvik og Amalie Kasin Lerstang. Høsten 2018 er det sjuende gang Stemmer fra Telemark går av stabelen. Med denne arrangementsrekka ønsker Litteraturhuset i Skien i samarbeid med Skien bibliotek å løfte og hente frem vår tids telemarksforfattere.

27.09 kl. 19.00

Dette er en ønskereprise på det som kan være en av de vakreste konserter Ibsenhuset har bydd på. For litt over to år siden trollbandt Rita Eriksen en nesten fullsatt sal – nå har du anledningen til å få med deg Songbird. 

29.09 kl. 14.00

Det blir sanger om venner, sommeren, El-bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Rockebandet Plopp kommer til Lørdagsbarn. 

29.09 kl. 18.00

Telefylkets Musikkorps inviterer til sin årlige prosjektkonsert – denne gang i ABBA-stil. Her blir musikken fra musikal-filmen «Mamma Mia 2» presentert på rekke og rad.

Oktober 2018

02.10 kl. 18.00

Hun kjører langdistanse hundeløp og han driver egen hundeskole i Skien. Hun driver langdistansekennelen Vinterdans og er forfatteren av suksessboka med samme navn, han har hatt hovedansvaret for alle tjenestehundene til politiet i Telemark i 25 år.  Sammen kan de gi oss hundeeiere masse inspirasjon og nyttig lærdom. Bli med på 2 spennende foredrag og stor salgsutstilling. 

04.10 kl. 19.30

Har du noen gang hørt hardingfele som spiller indisk klassisk musikk eller sarod som spiller norsk folkemusikk? Ikke akkompagnert av en jazz-trommis som tilfører psykedelisk mystisisme! Denne konserten byr på en unik sammensmelting mellom indisk klassisk musikk og norsk folkemusikk.

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>