Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

August 2018

24.08 kl. 19.00

Dette er kvelden for deg som liker øl og som ønsker å utvide horisonten innen dette feltet. Restaurant Henrik & Kompani i samarbeid med Gulating ølutsalg, vil gi deg bedre kunnskap om øl samtidig som du vil oppdage mye nytt om det som var ansett som gudenes drikk.

25.08 kl. 19.00

Skienfjordens Vinselskab, Grenlands eldste vinklubb, har gleden av å invitere til vinsmaking på Restaurant Henrik & Kompani, Ibsenhuset. Tema for kvelden er Helt gresk. 

28.08 kl. 19.00

Ibsenhusets direktør Erik Rastad inviterer til en presentasjon av årets høstprogram.

29.08 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien inviterer til et møte med de tre arkitektteamene som har jobbet med det første skrittet på veien mot det som  skal bli Ibsensenteret i Skien. 

30.08 kl. 19.30

Endelig kommer Lisa Nilsson til Ibsenhuset! Høsten 2017 var det hele 25 år siden Lisa Nilsson ga ut sitt berømte album «Himlen runt hörnet». Dette ble feiret med hele 3 utsolgte konserter i Stockholm. Denne høsten legger hun ut på jubileumsturne.

September 2018

04.09 kl. 19.00

Trioen Vintermåne har bergtatt og begeistret sitt publikum i over 20 år. Ibsenhusets publikum har ved flere anledninger kunnet glede seg over deres stemningsfulle og tradisjonsrike musikk. 

06.09 kl. 19.00

Restaurant Henrik & Kompani på Ibsenhuset har arrangert en rekke meget suksessrike vinkvelder. Denne gang får de besøk fra den italienske vinprodusenten Antinori. NB! Begrenset antall plasser, så vær rask med billettkjøp. 

09.09 kl. 19.00

Telemark Kammerorkester gjester Ibsenhuset med et vidtfavnende og spennende program. Sammen med kveldens solist, David Friedemann Strunck på obo, inviterer de til en kveld med et repertoar bestående av verker av kjente og noen mindre kjente komponister. 

10.09 kl. 19.00

Sammen for selvmordsforebygging: Dei fleste av oss ber på masker, somme større enn andre. Høyr Oddvar Vignes fortelje om maska han bar og korleis den mest tok livet av han. 

14.09 kl. 19.30

Håkon Aase, Fredrik Karwowski og Knærten Simonsen – sammen er de trioen Duetrost og legger nå ut på releaseturne. 

19.09 kl. 20.00

Skiensjazzdraget presenterer Knut Riisnæs Kvartett og en kveld med musikk med røtter i jazzen på 60- og 70-tallet. Kvartetten består av et kremlag i den norske jazzeliten. 

21.09 kl. 20.00

Noe skal vi jo dø av, så bare kom å le deg i hjel! Opplev fyrverkeriet Christine Koht i det splitter nye showet Bør jeg være bekymret? I forbindelse med Telemark Pride har Ibsenhuset i samarbeid med FRI Telemark invitert en av Norges mest fargerike artister. 

22.09 kl. 19.30

Bli med på en spesialvisning av filmen "Musikkens stillhet" (The Music of Silence) – en autobiografisk film om og med Andrea Bocelli. Restauranten vil i forbindelse med filmvisningen by på italiensk mat og produkter fra Bocellis vingård. 

26.09 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Stemmer fra Telemark – Hans Herbjørnsrud, Mette Karlsvik og Amalie Kasin Lerstang. Høsten 2018 er det sjuende gang Stemmer fra Telemark går av stabelen. Med denne arrangementsrekka ønsker Litteraturhuset i Skien i samarbeid med Skien bibliotek å løfte og hente frem vår tids telemarksforfattere.

27.09 kl. 19.00

Dette er en ønskereprise på det som kan være en av de vakreste konserter Ibsenhuset har bydd på. For litt over to år siden trollbandt Rita Eriksen en nesten fullsatt sal – nå har du anledningen til å få med deg Songbird. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>