Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

September 2018

29.09 kl. 18.00

Telefylkets Musikkorps inviterer til sin årlige prosjektkonsert – denne gang i ABBA-stil. Her blir musikken fra musikal-filmen «Mamma Mia 2» presentert på rekke og rad.

Oktober 2018

02.10 kl. 18.00

Hun kjører langdistanse hundeløp og han driver egen hundeskole i Skien. Hun driver langdistansekennelen Vinterdans og er forfatteren av suksessboka med samme navn, han har hatt hovedansvaret for alle tjenestehundene til politiet i Telemark i 25 år.  Sammen kan de gi oss hundeeiere masse inspirasjon og nyttig lærdom. Bli med på 2 spennende foredrag og stor salgsutstilling. 

04.10 kl. 19.30

Har du noen gang hørt hardingfele som spiller indisk klassisk musikk eller sarod som spiller norsk folkemusikk? Ikke akkompagnert av en jazz-trommis som tilfører psykedelisk mystisisme! Denne konserten byr på en unik sammensmelting mellom indisk klassisk musikk og norsk folkemusikk.

12.10 kl. 20.00

«Amund Maarud er en tryllekunstner med gitaren, og spiller ikke bare noen soloer som tar pusten fra enhver tilhører, men greier også det kunststykke å krydre riff og mellomspill med henvisninger til andre låter på en måte det er bare å bøye seg dypt i støvet for.» (Driva.no) Gled deg til å se en av Norges tøffeste live-artister på scenen.

13.10 kl. 20.00

Det Betales fra Drammen med Tor Henning Olsen i spissen, er kjent for de fleste etter mer enn 40 år med sin hyllest til The Beatles. Deres nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad – og nå kommer de til Ibsenhuset. 

16.10 kl. 19.00

Historien om de to små søstrene Ingerine og Gurine Schevenius, fra den lille plassen Rui på Dalen i Telemark, som fikk besøke kongen, var kjent og kjær i sin samtid, og fremdeles vekker den gjenklang hos mange. Bli med på et varmt møte med historien om de to søstrene som fant glede i de små ting. 

17.10 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Ingeborg Senneset og Mariann Youmans i samtale med Peder Kjøs. Fra smådeppa til innlagt – om vanskelige følelser som redsel, tristhet og raseri og alvorlige utfordringer som anoreksi og selvmordstanker. Ta med deg foreldrene dine eller ungdommene dine, og få med deg et forfattermøte som virkelig utgjør en forskjell.

18.10 kl. 19.00

Vakre melodier, eksotiske klanger, overraskende dissonanser, skjeve rytmer og meditative øyeblikk er noen av ingrediensene som serveres når Agder Camerata gjester Ibsenhuset. 

19.10 kl. 18.00

Pling pling!! Linje 1 er straks klar for avgang til Kardemomme by! Bli med Buer Amatør og Barneteater til den fredelige byen hvor alle de kjente og kjære innbyggerne lever i full harmoni – når alt kommer til alt. 

19.10 kl. 21.00

Darling West har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren. 

20.10 kl. 12.00

Jazzfest Skien 2018 går over 3 dager, på ulike steder i byen. Lørdag 20. oktober foregår det mye på Ibsenhuset med konserter kl. 12.00, 13.00, 14.00 og 16.00.

20.10 kl. 15.00

Pling pling!! Linje 1 er straks klar for avgang til Kardemomme by! Bli med Buer Amatør og Barneteater til den fredelige byen hvor alle de kjente og kjære innbyggerne lever i full harmoni – når alt kommer til alt. 

21.10 kl. 15.00

Pling pling!! Linje 1 er straks klar for avgang til Kardemomme by! Bli med Buer Amatør og Barneteater til den fredelige byen hvor alle de kjente og kjære innbyggerne lever i full harmoni – når alt kommer til alt. 

22.10 kl. 19.00

Ei perle av ei bok blir teater. "Olaug Nilssen tar pusten fra leseren med sin lille roman", skriver VG og gir terningkast 6 til boka om ei mors kjærlighet og kamp for et barn som er annerledes.

24.10 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Niels Fredrik Dahl og Bror Hagemann. Når vi som lesere kan reflektere videre om våre egne liv i lys av forfatterens erfaringer og innsikter, er det at en bok blir kunst og forsvarer betegnelsen roman. Denne kvelden får du møte to forfattere som skriver romaner som dette.

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Velkommen tilbake til høsten

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>