Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

November 2018

06.11 kl. 19.30

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått og brutalt, varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen.

08.11 kl. 20.00

I Norges Lykkeligste Show er det publikum som bestemmer hva scenen skal handle om. Er det en gorilla som kjemper mot Henrik Ibsen om å få danse med Mia Gundersen, eller er det to bestevenner fra Lunde barnehage som har kapret en buss og raser mot Porsgrunn sentrum? Det vet vi ikke ennå.

09.11 kl. 20.00

Et internasjonalt stjernelag av musikere fra Serbia, Bulgaria, Norge, Polen, Spania og Bosnia møtes til glede for alle med sans for balkansk festmusikk og veloppdragent utagerende oppførsel til et kalas av folkemusikk inkorporert med elementer fra sine ulike kulturer med innslag fra jazz-, klassisk- og samtidsmusikk, alt med trøkk, fart og stor presisjon. Gjest på denne konserten er Synnøve Skjeldal.

10.11 kl. 19.30

Silya har på få år kapret plassen som en av Norges beste artister. Stemmen, musikaliteten og ikke minst personligheten gjør henne til den ultimate entertainer – så vant hun nå også Stjernekamp! 

14.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien inviterer til Prosalg*. Temaet denne kvelden er maritime helter og skurker og vi møter forfatter Ole Henrik Gjeruldsen og journalistene Eskil Engdal og Kjetil Sæter.

21.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer to forfattere som begge er opptatt av Den største gaven – barna våre. Vi møter Anne Bitsch og Monica Isakstuen i samtaler med Helle Riis og Helga Lilleland. 

21.11 kl. 19.30

MAN, i betydningen mann og menneske, er et prosjekt i krysningspunktet mellom to kulturer. Gjennom alvor og absurd humor skildrer MAN enkeltmenneskets kamp for egen indre balanse. MAN utspiller seg som en dialog mellom Sølvi Edvardsen og danseren Sudesh Adhana, I tett samarbeid med komponisten Kim Sølve og hans gruppe Swarms og lysdesigner Paul Vidar Ramon Sævarang.

23.11 kl. 19.30

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

24.11 kl. 20.00

Smokie turnerer i Norge også i 2018 og 2019. Den legendariske gruppa opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Ikke gå glipp av Norgesvennene Smokie!

28.11 kl. 19.00

Det er igjen klart for god, gammeldags tradisjonell jul her på Ibsenhuset når Vintermåne og Aasmund Nordstoga innbyr til konsert med funklende lys, julegran og vakre toner. 

28.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer Edvard Hoem i samtale med Gina Winje. Vi møter forfatteren bak det fire binds store verket om Utvandrerne – og de som ble igjen. 

29.11 kl. 19.00

Anne Marit Jacobsen tilbake på humorscenen. En morsom, musikalsk og aldri så lite absurd forestilling. Afasi or not to be – that’s the question.

30.11 kl. 18.00

MGPjr juleturné 2018 kommer til Ibsenhuset! Vi gleder oss til å ta i mot alle de flinke artistene, og det håper vi du også gjør. 

Desember 2018

01.12 kl. 19.00

 Stand Up Norge presenterer Jonas Kinge Bergland. "En god latter forlenger livet", slo Dagbladet fast etter å ha sett forestillingen "Dr. Bergland bryter taushetsplikten".

02.12 kl. 16.00

I år blir det en merkelig og spennende julaften for snekker Andersen. På vei til vedskjulet for å ta på seg julenissedrakten, kolliderer han med en annen i julenissedrakt. Han sier han er julenissen, og spør om de kanskje  skal bytte? Julenissen går til snekker Andersens barn og snekker Andersen går til Julenissens barn. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>