Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Desember 2018

09.12 kl. 15.30

Adventstiden og julehøytiden handler om, for mange av oss, tradisjoner. Et gjensyn med Putti Plutti Pott har blitt en slik tradisjon. Også i år fylles scenen av sjarmerende smånisser som alle har sitt å stri med i en hektisk juletid.

11.12 kl. 18.30

Vel møtt til ein høgtidsam, humørfylt, varm julekonsert som osar av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul når Odd med kammerorkester kommer til gards. 

12.12 kl. 20.00

I to år har Øivind Blunck og Elisabeth «Bettan» Andreassen reist Norge rundt med sitt fantastiske juleshow. Det har vært fulle hus i hver krok og krik, og stående applaus hver eneste gang. Nå har den folkekjære duoen forsterket laget med «Stjernekamp»-kometen Reidun Sæther og «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell-Dahl – for et drømmelag! Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både show og julebuffet.

13.12 kl. 18.00

"En stjerne skinner i natt! I år markerer Oslo Gospel Choir sine 30 første år og drar på en juleturné. Oslo Gospel Choir har gjennom tre tiår sunget seg inn i nordmenns hjerter, og kombinasjonen av stemningsfulle norske julesanger og svingende gospel har for mange blitt et fast innslag i førjulstiden. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å være med å feire hele Norges Oslo Gospel Choir. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

14.12 kl. 20.00

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, eller FAB 3 som de også kaller seg, har gjort det igjen! Et nytt kapitel i sin hyllest til The King; Elvis Presley, har startet. Nå er de klare med et nytt show, og konseptet bygger videre på suksessforestillingene The King og Blue Christmas. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både show og julebuffet.

15.12 kl. 18.00

"Briljant", "gnistrende" og "uten dødpunkter" er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow "Åpent forhold". I desember, i beste julebordstid, er de klare for Ibsenhuset. 

15.12 kl. 20.30

"Briljant", "gnistrende" og "uten dødpunkter" er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow "Åpent forhold". I desember, i beste julebordstid, er de klare for Ibsenhuset. 

16.12 kl. 19.00

Nå kan du møte mannen som tok hele verden med storm under Britain´s Got Talent. Paul Potts og danske Kristine Bonde vil gi deg en fantastisk julekonsert. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

17.12 kl. 18.30

Årets julekonsert: ”A Magical Moment” med Hanne Krogh, Johnny Logan, Thomas Ruud og sangkoret Samklang. 

18.12 kl. 18.00

Erik Mogeno og Kalle er tilbake med et helt nytt juleshow – også denne gang med mye juletull, juletryll, julesanger og julemagi!

19.12 kl. 19.00

Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

20.12 kl. 19.00

Gruppa Nordic Tenors gjester igjen Ibsenhuset i førjulstiden. Gjennom flere år har de sjarmert et stort publikum – vi gleder oss til nok et gjenhør til julekonserten som nå har blitt en tradisjon for mange! 

30.12 kl. 19.30

Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften - så også i år. 

Januar 2019

03.01 kl. 19.00

Bli med på STY – folkemusikk og dansemoro frå Tinn og Telemark. Folkemusikktrioen STY består av Unni Boksasp, Lars-lngar Meyer Fjeld og Sigbjørn Rua

12.01 kl. 19.00

Komiker Erlend Osnes er endelig tilbake, i kjent stil, med nord-norske gloser og helt uten filter. I Stand Up-showet Sjikane tar Osnes opp ulike problemstillinger – og løsningen er kanskje mer kjærlighet og mer humor?

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>