Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

November 2018

07.11 kl. 20.00

Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Nå er hun igjen klar med ny utgivelse og konsertturné. 

08.11 kl. 20.00

I Norges Lykkeligste Show er det publikum som bestemmer hva scenen skal handle om. Er det en gorilla som kjemper mot Henrik Ibsen om å få danse med Mia Gundersen, eller er det to bestevenner fra Lunde barnehage som har kapret en buss og raser mot Porsgrunn sentrum? Det vet vi ikke ennå.

09.11 kl. 20.00

Et internasjonalt stjernelag av musikere fra Serbia, Bulgaria, Norge, Polen, Spania og Bosnia møtes til glede for alle med sans for balkansk festmusikk og veloppdragent utagerende oppførsel til et kalas av folkemusikk inkorporert med elementer fra sine ulike kulturer med innslag fra jazz-, klassisk- og samtidsmusikk, alt med trøkk, fart og stor presisjon. Gjest på denne konserten er Synnøve Skjeldal.

10.11 kl. 19.30

Silya har på få år kapret plassen som en av Norges beste artister. Stemmen, musikaliteten og ikke minst personligheten gjør henne til den ultimate entertainer – så vant hun nå også Stjernekamp! 

14.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien inviterer til Prosalg*. Temaet denne kvelden er maritime helter og skurker og vi møter forfatter Ole Henrik Gjeruldsen og journalistene Eskil Engdal og Kjetil Sæter.

15.11 kl. 19.00

Bli med inn i Henrik Ibsens dulgte hjertekammer. Konsertforestillingen "Ibsens små djevler" av Lise Fjeldstad er basert på den store dramatikerens diktning. Musikk av Edvard Grieg og Harald Sæverud. Vi møter skuespiller Lise Fjeldstad og pianist Håvard Gimse. 

16.11 kl. 19.30

Bli med på En Akustisk Aftentur med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen (fra Åges faste band Sambandet), bli med å levva livet.

17.11 kl. 21.00

Som en av de originale "fire store" i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bli med på årets store klubbkonsert i Ibsenhuset. 18 års aldersgrense. 

20.11 kl. 18.30

Gudrun Klakegg, musikeren bak den klassiske musikkserien Klakeggs klassikere tar oss denne gang med til vakre Praha. Byen har, opp gjennom historien, vært et av Europas viktigste kulturelle sentrum – arkitektur, musikk og litteratur har fått blomstre.  Denne kvelden byr på to av Prahas store komponister: Antonin Dvorak og Zdenek Fibich. 

21.11 kl. 19.00

Litteraturhuset i Skien presenterer to forfattere som begge er opptatt av Den største gaven – barna våre. Vi møter Anne Bitsch og Monica Isakstuen i samtaler med Helle Riis og Helga Lilleland. 

21.11 kl. 19.30

MAN, i betydningen mann og menneske, er et prosjekt i krysningspunktet mellom to kulturer. Gjennom alvor og absurd humor skildrer MAN enkeltmenneskets kamp for egen indre balanse. MAN utspiller seg som en dialog mellom Sølvi Edvardsen og danseren Sudesh Adhana, I tett samarbeid med komponisten Kim Sølve og hans gruppe Swarms og lysdesigner Paul Vidar Ramon Sævarang.

23.11 kl. 19.30

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet. 

24.11 kl. 14.00

Vil du møte to bestevenner som spiller sammen på 1000 knapper og 4 strenger? Almir og Daniel spiller folkemusikk fra Balkan på fiolin og trekkspill. De kan lage utrolig mange rotete, rare eller pipete lyder, og så kan de spille superfort med begge hender samtidig. Bli med på konsert!

24.11 kl. 20.00

Smokie turnerer i Norge også i 2018 og 2019. Den legendariske gruppa opplever nå en ny vår, spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Ikke gå glipp av Norgesvennene Smokie! Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet.

28.11 kl. 19.00

Det er igjen klart for god, gammeldags tradisjonell jul her på Ibsenhuset når Vintermåne og Aasmund Nordstoga innbyr til konsert med funklende lys, julegran og vakre toner. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>