Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Desember 2018

15.12 kl. 18.00

"Briljant", "gnistrende" og "uten dødpunkter" er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow "Åpent forhold". I desember, i beste julebordstid, er de klare for Ibsenhuset. 

16.12 kl. 19.00

Nå kan du møte mannen som tok hele verden med storm under Britain´s Got Talent. Paul Potts og danske Kristine Bonde vil gi deg en fantastisk julekonsert. 

17.12 kl. 18.30

Årets julekonsert: ”A Magical Moment” med Hanne Krogh, Johnny Logan, Thomas Ruud og sangkoret Samklang. 

18.12 kl. 18.00

Erik Mogeno og Kalle er tilbake med et helt nytt juleshow – også denne gang med mye juletull, juletryll, julesanger og julemagi!

19.12 kl. 19.00

Etter suksessen med sitt tidligere julealbum og flere juleturneer, er nå Karoline Krüger & Sigvart Dagsland tilbake med julekonsert sammen med flere av landets fremste musikere. Dette blir en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister.

20.12 kl. 19.00

Gruppa Nordic Tenors gjester igjen Ibsenhuset i førjulstiden. Gjennom flere år har de sjarmert et stort publikum – vi gleder oss til nok et gjenhør til julekonserten som nå har blitt en tradisjon for mange! 

30.12 kl. 19.30

Grenland Allstars og ”Bluesnight” i Ibsenhuset på lille nyttårsaften har for lengst blitt en tradisjon for mange. I ni år på rad har kremen av musikere fra Grenland skapt god stemning og atmosfære i Ibsenhuset på lille nyttårsaften - så også i år. 

Januar 2019

12.01 kl. 19.00

Komiker Erlend Osnes er endelig tilbake, i kjent stil, med nord-norske gloser og helt uten filter. I Stand Up-showet Sjikane tar Osnes opp ulike problemstillinger – og løsningen er kanskje mer kjærlighet og mer humor?

19.01 kl. 18.00

Solistene presenterer et stjernelag når det igjen er klart for den tradisjonelle Nyttårskonserten. Sanger, ildsjel og initiativtaker Monica Fossedal Lauritsen, har denne gang fått med seg Sølvguttene, Marius Roth Christensen, Yngve Søberg, Edward Mustad, Telemark Symfoniorkester, Skien Ballett og Dansesenter og dirigent Fredrik Otterstad. 

23.01 kl. 19.30

Den russiske Nasjonalballetten fra Moskva gjester oss igjen med det som regnes som balletten over alle balletter, nemlig Svanesjøen. 

Mars 2019

11.03 kl. 18.00

Riksteatret presenterer et passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Velkommen tilbake til høsten

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>