Program

Her kan du velge kategori du er ute etter

Januar 2019

22.01 kl. 19.00

Den som har møtt Mattis glemmer ham ikke. Nå skal en ny generasjon få møte ham i Tarjei Vesaas klassiker som nå skal på turné med Riksteatret. 

23.01 kl. 19.30

Den russiske Nasjonalballetten fra Moskva gjester oss igjen med det som regnes som balletten over alle balletter, nemlig Svanesjøen. 

25.01 kl. 18.00

Det blir et mestermøte av høyeste klasse når to av landets fremste musikk-institusjoner møtes i Ibsenhuset – Kringkastingsorkestret med Nils Petter Molvær. 

Februar 2019

07.02 kl. 19.00

I disse dager ser du ham på Stjernekamp. I februar kommer han til Ibsenhuset – et nytt skritt opp og frem for vestkystpoppens fremste norske ambassadør!

20.02 kl. 19.00

Jimmy Carr: The Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits World Tour. Alle Jimmy Carrs erfaringer fra sin karriere er samlet i ett og samme show – dette er det beste av Jimmy Carr du nå får servert. 

26.02 kl. 19.00

Riksteatret presenterer en teaterforestilling om oppvekst, lidenskap og ekte kjærlighet.

Mars 2019

11.03 kl. 18.00

Riksteatret presenterer et passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

September 2019

15.09 kl. 18.00

Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk! Riksteatret turnerer med en av de mest folkekjære stykkene gjennom tidene. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>