Aasmund Nordstoga med musikere

Tirsdag 24. oktober kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 300,-
  • Honnør: 250,-

Aasmund Nordstoga og hans musikere tar oss med inn i Aasmund Olavsson Vinjes verden med forestillingen "Guten – songar av Aasmund Olavsson Vinje". 

Guten – songar av Aasmund Olavsson Vinje

I 2018 er det Vinje-jubileum og i den forbindelse arrangeres det en stemningsfull konsert med  Aasmund Nordstoga med musikere. På repertoaret står tekster av Aasmund Olavsson Vinje, arrangert og tonesatt av Odd Nordstoga og Edvard Grieg.

Medvirkende

Aasmund Nordstoga – sang
Øyvind Smidt –  fele
John Vinge – tangenter
Åsmund Reistad – bassukulele og gitar
Lydtekniker 

Aasmund Nordstoga

Aamund Nordstoga er visesangeren og gårdbrukeren fra Vinje. Han kommer fra en musikalsk familie og lillebror er den heller ikke helt ukjente Odd. Mange av Ibsenhusets publikummere har nok hørt den lune og varme bamsen i den tradisjonsrike julekonserten "Glædelig jul". 

Aasmund sier selv om Guten-prosjektet:
”Aasmund Olavsson Vinje var den fyrste til å bruke Aasens landsmål til både lyrikk og sakprosa. Dikta hans er av ein eineståande karakter, og er like aktuelle i dag som då dei vart skrivne. Edvard Grieg tonesette mange av Vinjes dikt, og dei er kjende som Griegs fremste romansar. Min intensjon er å pakke dikta inn i viseformatet, slik at teksten kjem tydelegare fram enn i romansetradisjonen, og slik at Vinjes tekster på mange måtar framstår meir moderne. Konserten presenterer Vinje som lyrikar, samfunnsdebattant og humorist.
Edvard Grieg tok Aasmund Olavsson Vinje ut til all verdas operahus. Min intensjon er å ta han heim att til Plassen i Vinje.” 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>