Bjørn Eidsvåg

Fredag 23. november kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 490,-
  • Konsert + julebuffet: 890

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter. Et godt tips; Gjør dette til en helaften med både konsert og julebuffet. 

Igjen på konsertscenen

Bjørn Eidsvåg har nylig spilt sin siste teaterforestillingen av Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker.

Unik posisjon i norsk musikkliv

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

Konsert og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med konserten tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal.
Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul.
Nå kan du kjøpe billett til både konsert og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge "Julebordspakke" eller i vår resepsjon. Konsert inkludert julebuffet koster kr 890 (eventuell drikke kjøpes utenom).
Dørene inn til Peer Gynt-salen åpnes kl. 16.30 og buffetbordet står dekket fra kl. 17.00. 

Vi gleder oss til et gjenhør med Bjørn Eidsvåg her på Ibsenhuset!

Konserten varer 1 time og 30 minutter. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>