Darling West: While I Was Asleep Tour

Fredag 19. oktober kl 21.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 290,-

Darling West har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren. 

Siden slippet av Darling Wests andreplate Vinyl and a Heartache, har det gått i ett. Spellemannpris, radiolistinger, streamingsuksess og turnering og atter turnering. I februar slapp de sitt tredje album While I Was Asleep, til stormende jubel fra et unisont kritikerkorps både hjemme i Norge og internasjonalt. 
 
På live-fronten er det alltid travelt. De har spilt konserter rundt i hele verden – de har åpnet Øyafestivalen, spilt på SXSW i Austin, AmericanaFest i Nashville og Folk Alliance i Kansas City og opptrådt med Sam Outlaw og Lucinda Williams. Med ny plate følger også ny turné, og mulighetene er store for å få sett Darling West nær deg i tiden fremover.
 

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra bar

 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>