Elin Furubotn – AVLYST

Torsdag 26. april kl 20.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 250,-

Denne konserten er dessverre avlyst. 

Bærer preg av naturen

 Det er snart tre år siden Elin Furubotn ga ut sitt forrige album med Stavanger Symfoniorkester, der duetten Så let det kan ver med Morten Abel, ble en stor radiolåt. Nå er hun ute med sitt syvende og kritikerroste album: Ikkje gå deg vill

Ikkje gå deg vill er skrevet i ei gammal skrivestue, i fjelldalen Sirdal der hun også tilbrakte mesteparten av barndommen. Albumet bærer tydelig preg av naturen, hvor fjellene og elva er inspirasjonskilder for melodiene. Det er også denne stemningen hun vil ta med seg ut til sitt publikum når hun legger ut på turne etter plateslippet.

 

Elin Furubotn er en kritikerrost artist , spiller gitar og synger på norsk. Hun har turnert i både inn og utland (Tyskland) og er godt kjent for mange fra mye spilletid på NRK P1. Elin skriver alle låtene selv og skilderer gjerne den underfundige hverdagen som treffer oss alle i så mange fasetter. Med iøynefallende melodier og en særegen stemme serverer hun både humor og alvor for sitt publikum - som sitter igjen med en sjelden god opplevelse etter Furubotn sine konserter.

Økland fra Vamp 

Elin Furubotn opptrer DUO, sammen med Torbjørn Økland.  Økland har en unik evne til å fremheve Furubotns sanger med uttrykksfulle mandolin og trompet-klanger. I dette DUO samarbeidet fremstår musikken med en nærhet og tilstedeværelse som er sjelden, og det er tydelig å se at de koser seg på scenen og legger vekt på god formidling med publikum.

 

Betre kan det vel knapt verta (Hordaland Avis)

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 19.00

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>