Er sjelen utdatert fantasi eller faktisk opprinnelse til helse & helhet?

Torsdag 11. mai kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 170,-

Terapeut og forfatter Kristina Kisthinios tar deg med på et inspirerende foredrag og en ekstraordinær reise der symboler gjennom tidene peker mot samme bortglemte konklusjon - vår unike, hele og tidløse kjerne er nøkkelen til frihet, flyt og et fullverdig liv.

Er sjelen utdatert fantasi eller faktisk opprinnelse til helse & helhet?

TERAPI SOM INVOLVERER SJELEN gir dypere og mer langvarig endring, enn om man bare jobber med (temporale eller midlertidige) kropp og sinn. Sjelen er vedvarende, hel og vår unike blåkopi. Oppkoblingen til denne kilde har utrolig helbredende egenskaper. Dette har jeg sett hos mine klienter, i mine prosjekter og i min egen prosess.

SJELEN ER DET VIKTIGSTE, den er årsaken til livet ditt, og hvorfor du er født. Kroppen er din kostyme og bærer av sjelen og hjernen er et verktøy. Sjelen er din evige og oppkoblete del. Den er essensen! Den er DEG uten sår og traumer. Den er "jeg er den jeg er". Alle symboler og ritualer gjennom tidene viser til sjelen og kretsløpet den må utføre for å bli reinkarnert. Det finnes ikke noen død, bare vandring og læring.

​Å BLI OPPLYST betyr at man har blitt hel, sett alle deler av seg selv, og bearbeidet traumer og gamle mønster i den grad at man blir 100% ett med sin sjel - sitt autentiske og tidløse jeg. Glorien som vises for disse personer i alle kulturer symboliserer at man har forent begge hjernehalvdeler og er fullt oppkoblet (kronen er åpen) til sjelen og kilden! Alle barn blir født fordi sjelen har oppnådd "hellighet" eller helhet. Hellighet er vår naturlige tilstand, men Ego og separasjon har tatt over store deler av vår verden. Når du er hellig er du en perfekt liten fraktal eller ett avbilde av kilden og kan kommunisere fullt ut med  verdenssjelen.

KJÆRLIGHETSKILDEN, originalet, høyere bevissthet, opprinnelsen til skapelsen  eller det guddommelige - kjært barn har mange navn. Vi er koblet til denne kilde med vår sjel, og jo mer vi tømmer ut vår underbevissthet/ego, jo mer får vi tilgang til det overbevisste/ sjelen - det autentiske jeget. Da kan vi surfe "world WISE web" fritt!

MITT ULTIMATE MÅL er å gjøre deg fri ved å hjelpe deg å komme i kontakt med din egen indre visdom, unike sjel og universets enorme ressurser. Jeg bruker mange forskjellige metoder, inkludert kunstterapi og psykoterapeutiske samtaler. Å smi en god terapeutisk allianse er veldig viktig for meg - tilliten mellom oss som gjør at vi kan jobbe sammen effektivt. Jeg jobber med retningslinjene til Carl Rogers, som omfatter: ubetinget positiv aktelse, ekte empati, og til slutt å være genuin som helbreder.

 

Velkommen! 
Kristina Kisthinios

 

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Det er nå bestemt at Skien skal få nytt bibliotek. Ibsenhuset ønsker at dette skal ligge i nær tilknytning til byens storstue og i Kulturkvartalet. Trykk her for å se en presentasjon av det foreløpige forslaget. 

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>