Foajékonserter

Vi fortsetter med våre populære foajékonserter også denne sesongen.

Lørdager kl. 12.00 - 13.00. Gratis adgang, salg av kaffe og kaker.

Lørdag 15. september:

Hans Martin Eriksen

Kor Koselig, koret med stor takhøyde og mye hjertevarme, er Langesund kirkes stor-kor. Her er det mye god stemning, spennende prosjekter og ikke minst utrolig koselige folk, sies det.
Koret har holdt på i over 25 år og ledes i dag av Signe Pande og Sven Åge Broch Borgersen. 
Dagens dikt: Roger Steen

   

Lørdag 22. september:

Tilja teater og Skiensfjordens trekkspillorkester

Tilja teater (tidligere Reskom) og Skiensfjordens trekkspillorkester vil på denne foajékonserten fremføre utdrag fra forestillingene "Prøysen og vi" og "Folk av røvere i Skien by". Forestillingene ble fremført på Teater Ibsen i 2014 og 2017.

Dagens dikt: Oddvar Ramsvik

   

Lørdag 29. september:

Con Spirit

Con Spirit har som sin visjon å formidle glede gjennom god korsang. Koret er et religiøst og politisk uavhengig kor og synger mest egen-arrangerte populærmelodier men også tradisjonell korsang. 
Dagens dikt: Torunn Kvalvik

   

Lørdag 6. oktober:

Herre Ungdomskorps

Cellulosefabrikken på Herre sto ferdig i 1888. Med god hjelp fra en interessert fabrikkledelse ble det gjort innkjøpt av diverse instrumenter, og et av Telemarks eldste korps, med navnet Herre Musikkforening, ble stiftet i 1892. I dag er korpset et aktivt korps med ungdommelige medlemmer fra 15 til 78 år. 
Dagens dikt: Ivar Skifjeld

   

Lørdag 13. oktober:

Porsgrunn kvinnekor

Porsgrunn kvinnekor gleder seg til å synge i Ibsenhuset igjen, og tar denne gangen med seg svenske viser, vakre melodier og et variert repertoar til denne høstkonserten. Koret er en ivrig gjeng på 35 damer som liker å synge musikk som svinger og musikk som berører. Vel møtt til en variert og trivelig konsert med flott kormusikk.
Dagens dikt: Håkon Olsen

   

Lørdag 20. oktober:

Jazzfest Skien: Lush Life

Denne lørdagen arrangerer Skiensjazzdraget Jazzfest Skien. En del av festen er denne foajékonserten med Lush Life. Vi møter Nina Gromstad, Rune Klakegg, Jan Olav Renvåg og Stig Sjøstrøm.
Dagens dikt: Leif Nøstdal

   

Lørdag 3. november:

Double Trouble

Velkommen til en allsidig time hvor Høstviser er temaet. Gruppa Double Trouble består av: Arne Johanessen – vokal, Markus Seth Gibala – sologitar og vokal, Knut Inge Døli – rytmegitar, Pål Lennart Horne – slagverk, Roger Jensen – munnspill, Bent-Ove Lofstad – bassgitar og Torbjørn Tvedten – orgel og el-piano. 
Dagens dikt: Gudmund Simonsen

   

Lørdag 10. november:

Skien Mannsangforening og Irish Stew

Det blir irske toner når nå Skien Mannsangforening og Irish Stew opptrer i foajéen. Dirigent er Cedomir Popadic.
Dagens dikt: Ingebjørg Dahl Sem

   

Lørdag 17. november:

Grenland Veterankorps

Grenland Veterankorps ble stiftet i 1988 og består av glade musikere med en gjennomsnittsalder noe over det en skolemusikk kan skilte med. Med sjarm og lang erfaring, skaper korpset en stemningsfull atmosfære. 
Dagens dikt: Inger-Lise R. Svennungsen

   

Lørdag 24. november:

Suoni Salongorkester

Salongorkestret ble stiftet i 1996, og består av tidligere medlemmer av hovedkorpset til Suoni. Disse medlemmene ville ikke slutte å spille, men de ønsket et litt roligere aktivitetsnivå. I dag teller orkestret omlag 30 musikere. 
Dagens dikt: Olaf Lundheim

   

Lørdag 1. desember:

Suonis jul

Suonis tradisjonsrike førjulskonsert er en perfekt måte å innlede julemåneden på og en fin anledning til å ta med seg barna i konsertsalen. Her blir det kjent musikk, allsang, nisseparade og Lucia-prosesjon. På scenen sitter Musikkforeningen Suoni med sine 60 musikere og koret Canto Libre er et fint supplement, i tillegg til dyktige solister. Det hele ledes av Suonis mangeårige dirigent Øyvind Strand.

   

Lørdag 15. desember:

Siljazz swinger julen inn

Også i år avsluttes året i foajéen med Siljazz. Årlig lar et hundretalls publikummere juleforberedelsene vente for å overvære denne stemningsskapende konserten med swingende julerytmer. Og tradisjonen tro, vil det bli servert gløgg. 
Dagens dikt: Oddvar Ramsvik

   

DAGENS DIKT

Gjennom flere år har Ibsenhuset hatt den glede av å presentere ”dagens dikt” på foajekonsertene.  Ulike representant fra Skien lyrikkgruppe har servert egne dikt til stor glede for oss alle. Denne gode tradisjonen vil også fortsette denne sesongen og på enkelte konserter vil det også bli mulighet til å kjøpe diktbøker. 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>