Fra litteratur til arkitektur – arbeidet med det nye Ibsenbiblioteket

Onsdag 29. august kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Gratis inngang

Litteraturhuset i Skien inviterer til et møte med de tre arkitektteamene som har jobbet med det første skrittet på veien mot det som  skal bli Ibsensenteret i Skien. 

Skien skulde du ha' set noget mer av, har Ibsen sagt engang. Nå er tiden inne. Vi skal skape noe i Skien som det ikke finnes maken til. En ny møteplass for framtida. En formidlingsarena som skal huse et nytt bibliotek, innbyggerservice, turistinformasjon og et nasjonalt besøkssenter for Henrik Ibsen. Nyskapende og grensesprengende i arkitektur og innhold. Litteraturen til Ibsen skal materialisere seg i romlige og arkitektoniske løsninger.
 
Denne kvelden får du møte de tre arkitektteamene som har arbeidet med dette temaet. Det blir presentasjoner, intervjuer og debatt. Samtaleleder er Simen V. Gonsholt som kommer fra Skien, og i dag jobber som journalist i D2, Dagens Næringsliv.
 

Samtaleledere er Simen V. Gonsholt
Peer Gynt-salen
Dørene åpnes kl. 18.30

Medlemskap

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>