Hagekveld

Tirsdag 24. april kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 150,-

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Hagekveld på Ibsenhuset. Denne gang har vi fått med oss foredragsholderne Anne Holter-Hovind (fra hagebloggen Moseplassen) og Anne Kristine Gundersen fra Auen Urtegård. 

Bli inspirert

Nordmenn elsker hagene og terrassene våre og vi ligger høyt oppe på listen når det gjelder tid og penger vi legger ned i disse.  Derfor gjentar vi fjorårets suksess med en egen hagekveld her på Ibsenhuset.

Vi tar hele hovedfoajeen og Peer Gynt-salen i bruk. Her vil det ose av inspirasjon, vi vil få foredrag fra scenen, det blir delikate og spennende salgsutstillinger – og ikke minst den gode hagepraten med likesinnede hage-elskere.

Anne Holter-Hovind

Anne Holter-Hovind er damen bak Norges mest leste hageblogg; Moseplassen.  

Hun har selv vokst opp på gård, jobbet i gartneri, er utdannet arkitekt og har hatt egne hager i ulike størrelser og fasonger.  

Nylig flyttet Anne fra sin romslige villahage til en leilighet med takterrasse. I kveld vil hun derfor, blant annet, snakke om «Liten plass, stor oase». Anne er av den oppfatning av at balkonger og små terrasser kan bli hage så god som noen. Hun deler derfor sin erfaring om hvordan hun transformerte en gold tarm til en frodig oase.  
Den engasjerte foredragsholderen vil også snakke om hvordan videreutvikle en eksisterende hage som trenger en oppfriskning. 

Anne Kristine Gundersen

«Anne på Auen» blir hun kalt og mange av oss kjenner henne som den blide husfruen på Auen Urtegård. Gården, som drives økologisk, er et yndet sted for besøkende. Her arrangeres det kurs og konserter og det selges kunst, håndverk, urteprodukter og planter.  

Anne har i kveld med seg friske urter. Hun vil vise oss hvordan disse skal stelles for å bli store og frodige. Vi vil også få mange tips om bruk av urter, også i form av deres medisinske egenskaper. Og Anne kan mye om urter! Visste du forresten at på Auen Urtegård finnes det over 400 ulike krydder- og medisinplanter?

Salgsutstilling

Foredragene vil foregå inne i Peer Gynt-salen men både før og etter vil du som publikum kunne vandre rundt i hovedfoajeen som forvandles til en eneste stor og inspirerende oase. 
Her vil du finne Bentes Blomster, Plantasjen, Anleggsgartner Vesterdal, Aaltvedt Betong, Århus andelsgård, Hoppestadtunet, Ark Bokhandel, Fargeklatten, Saga Chokoladefabrikk og Seljord Varmeservice – sistnevnte vil fyre opp i bakerovnen og det ryktes om lukten av pizza. 
Husets egen restaurant, Henrik & Kompani, vil selvfølgelig friste med ulike godbiter fra deres disk i foajéen.

Trekning på inngangsbilletten

Flere av kveldens utstillere sørger for spennende premier som trekkes på inngangsbilletten.

Utstillingsområdet åpnes kl. 17.00
Foredragsstart er kl. 18.00

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>