Hans Majestet Kongens Garde: Gardemusikken

Mandag 05. februar kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 150,-
  • Barn: 50,-

Alle kjenner vi vel til de staselige Gardistene i Hans Majestet Kongens Garde? På denne konserten kan vi glede oss over deres ferske konsertprogram under ledelse av musikkmajor Bjørn Bogetvedt. 

3. Gardekompani

Hans Majestet 3. Gardekompani er en seremoniell enhet som fungerer ikke bare som Gardens, men også forsvarets og Norges ansikt utad. Kompaniet opptrer og presterer i både inn- og utland og er verdensledende innenfor militær eksersis.
3. Gardekompani består av både Musikk- og Drilltropp. På denne konserten møter vi Musikktroppen som består av et symfonisk janitsjarkorps og ett seremonielt signalkorps. 

Musikktroppen

Musikktroppen er den troppen folk flest forbinder med Garden. Musikkgardistene deltar mye på konserter, drilloppvisninger og parader i inn- og utland. Troppen består av ca 80 vernepliktige menn og kvinner.

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>