Henriette Steenstrup & John Brungot: Åpent forhold

Lørdag 15. desember kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 480,-
  • Student: 395,-
  • Show + julebuffet: 875

"Briljant", "gnistrende" og "uten dødpunkter" er anmeldernes dom over Henriette Steenstrup og John Brungots humorshow "Åpent forhold". I desember, i beste julebordstid, er de klare for Ibsenhuset. 

Parodier, friske fraspark, dans og sang

 

Endelig får vi oppleve to av Norges aller morsomste komikere sammen på scenen. I dette showet briljerer skuespillerne med sine treffsikre karakterer og parodier fra den norske kjendisfloraen. Det blir friske fraspark, dans og sang – med seg på scenen har de fullt band.

Regien er ved Bjarte Hjelmeland.

   
   
   
   

Forestillingen varer 1 t og 20 minutter uten pause.

Show og julebuffet

Denne kvelden kan bli en helaften! I forbindelse med showet tilbyr vi en bugnende julebuffet servert i Ibsenhusets Peer Gynt-sal. Restaurant Henrik & Kompani dekker stilfulle bord og buffetbordet består av all den gode maten vi forbinder med jul. 
Nå kan du kjøpe billett til både show og buffet under ett. Kjøpet gjøres i den vanlige kjøpsprosessen av billetter – enten her på nettsidene ved å velge "Julebordspakke" eller i vår resepsjon. Show inkludert julebuffet koster kr 875 (eventuell drikke kjøpes utenom).

Julebuffeten serveres i etterkant av forestillingen. 

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>