Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre

Onsdag 09. mai kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 175,-
  • Student: 90,-
  • LiS-medlem: 125,-

Litteraturhuset i Skien sin vårfinale blir en sjelden opplevelse – du får møte forfatterne Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre. 

Kvinner man(n) bør lese.  Herbjørg Wassmo og Tiril Broch Aakre i samtale med Ruth Lillegraven og Helle Riis

Litteraturhuset setter et behørig punktum for vårsesongen! Møt to prisbelønte forfattere som skriver litteratur som setter seg i kroppen, og som du har med deg lenge. Den ene forfatteren er en av landets bestselgende forfattere gjennom førti år, mens den andre er en forfatter du garantert kommer til å legge merke til fremover, om du ikke allerede har lest henne.

Velkommen til en aften i tre akter, der Tiril Broch Aakre intervjues av Helle Riis i første akt og Herbjørg Wassmo av Ruth Lillegraven i andre akt. I tredje akt avrunder vi finaleforfattermøtet med en samtale mellom Aakre og Wassmo.

Det er fortsatt sånn at menn stort sett ikke leser kvinnelige forfattere, mens kvinner leser forfattere av begge kjønn. Litteraturhuset har gitt vårfinalen  tittelen «Kvinner man(n) bør lese» for å utfordre lesende menn, samtidig som vi mener at Wassmo og Aakres litteratur ikke bør bli forbigått av verken kvinner eller menn.

 

Peer Gynt-salen.
Dørene åpnes kl. 18.00

Medlemskap

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>