Janove

Fredag 27. oktober kl 21.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 445,-

Det er igjen klart for stående klubbkonsert på Ibsenhuset. Denne gang er det selveste Janove fra Kaizers Orchestra som står på scenen. NB! 18 års aldersgrense. 

I storform

I februar kom albumet ”Artisten & Marlene” til stor glede for både gamle og nye fans av Janove og hans alltid like karakteristiske musikk. I mars fikk over 7000 forventningsfulle fans, med sommerfugler i sine mager, oppleve et splitter nytt liveshow som solgte ut i rekordfart fem måneder i forkant. I sommer fikk elleville fans oppleve den karismatiske sangeren rundt om i festival-Norge

Sammen med sitt nye eminente band bestående av Børge Fjordheim (trommer), Mattias Hellberg (gitar), Gulleiv Wee (bass) og Micke Lohse (tangenter) fikk avslutningskonserten på USF/Bergen intet mindre enn terningkast seks, eller karakteren A som ”Studvest” anvender. Det ryktes med andre ord om at Janove og hans nye medmusikanter allerede har rukket å varme seg opp, spilt seg varme og prikket inn storformen.

 

Stående konsert

Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og stille seg opp foran scenen sammen med et allsyngende publikum på purunge liveklassikere som ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Me Vokser Aldri Opp”, ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger” og ”Marlene”.

Kjenner vi Janove rett så kommer han til å levere et gjennomproft og alltid like smittsomt liveshow. Og kjenner vi hans publikum rett så blir det god stemning og allsang fra første til siste låt. 

Ibsenhusets foajé og Peer Gynt-sal. Stående konsert med salg fra bar. 18 års aldersgrense.

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>