Julestemning på et Blunck, Bettan og Endresen

Søndag 26. november kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Prisnivå 1: kr 805,- Prisnivå 2: kr 645,-

Fjorårets store suksessturné med tre av Norges aller største artister legger igjen ut på veien– DENNE GANG MED ET HELT NYTT SHOW! Elisabeth «Bettan» Andreassen, Tor Endresen og Øivind Blunck vil igjen skape magisk julestemning landet rundt med et fantastisk show når de reiser på turné i november og desember.

Årets største juleshow – Julestemning på et Blunck, Bettan & Endresen

Med en NY skattekiste av et repertoar blir det alt fra storslagne ballader til elleville humornumre. Det blir gåsehud, tårer og hjertelig latter. Den fantastiske trioen har med seg Tors talentfulle datter Anne-Sophie, i tillegg til lokale barnekor, på alle turnéstoppene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Elisabeth Andreassen ble legendarisk da hun vant Melodi Grand Prix med Bobbysocks i 1985. I dag er hun en av våre aller kjæreste artister, med en imponerende hitrekke. Bettan har i tillegg til Bobbysocks og solokarrieren, opplevd enorm suksess med «Showgirls»,«Chips» og «Kikki, Bettan & Lotta» -og mange flere.

Tor Endresen ble for alvor kjent som syngende bartender i den svært populære programserien «Lollipop» på NRK. Fremdeles strømmer publikum til konserthusene for å høre ham fremføre klassiske pop-perler, i tillegg til at bergenseren har gjort stor suksess i flere musikaler og sunget på de store Disney-filmene. Han har og vært med i Grand Prix 12 ganger – like mange ganger som Bettan.

Øivind Blunck har vært en av våre mest ettertraktede artister i 40 år – enten det er som «Fridtjof»,«Reidar» eller bare seg selv. Han har spilt i musikaler og revyer, i tillegg til klassiske filmer som «Olsenbanden». Sammen med Hege Schøyen solgte de så mye billetter til forestillingene på Dizzie at de sikkert kunne holdt på fortsatt.

Det blir garantert en festaften når disse herlige artistene endelig skal dele scene.

Billettpriser

På denne forestillingen kan du kjøpe billetter med Prisnivå 1 eller Prisnivå 2

(Ved å velge billettype "Prisnivå 1", (grønne seter på salkartet i billettbestillings-prosessen), vil du få plasser i det beste området i området. NB! Systemet velger automatisk plasser i det valgte området, men disse kan du endre ved å trykke på setene du heller måtte ønske). 

Showet varer ca. 90 minutter

Konsert og julebordsbuffet – kr 1080 -1200

I forkant av konserten, kl. 17.00, kan du nyte en deilig julebordsbuffet servert av husets egen restaurant – Restaurant Henrik & Kompani. Konsert + julebordsbuffet-billett kan kjøpes i vanlig kjøpsprosess her på nettsidene eller i vår resepsjon. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>