Julie Bergan

Lørdag 17. mars kl 21.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 335,-
  • Gruppe: 245,-
  • (Gruppeprisen gjelder for 6 personer eller flere)

Julie Bergan kommer hjem til Skien for å holde konsert. Vi lover topp stemning når Bergan enter scenen i Ibsenhusets klubbkonsept – stående konsert i Peer Gynt-salen med 18 års aldersgrense. 

En haug med oppturer

Julie Bergans verden har vært fylt med oppturer, og knapt stått stille siden «Arigato» tronet øverst på listene i fjor sommer.

Artisten har varmet opp for Justin Bieber både i Norge og i Spania, headlinet X-Games på Hafjell, sjarmert publikum hos Lindmo på NRK, vært nominert til både P3 Gull og Spellemannspriser og vært programleder på VG-lista Topp 20 Rådhusplassen.

I fjor høst gjennomførte det unge og fremadstormende talentet sin første norgesturné for fulle hus, og sist sommer alene har hun spilt på ikke mindre enn imponerende 30 musikkfestivaler i Skandinavia og UK. Tidligere den våren gjorde Bergan to forrykende konserter under årets by:Larm-festival i hovedstaden, og pressen var enige om at artisten ga alt på scenen. Dagbladet skrev at «Julie Bergan jobber som en helt, og får lønn for strevet», mens Universitas beskrev et trollbundet publikum og at «...Bergan gir hundre prosent i fremførelsen. Der andre sangere ofte støtter seg på kordamer og dansere har Bergan kun bruk for seg selv og bandet.» 

Stående konsert i Peer Gynt/foaje, dørene åpnes kl. 20.00
18 års aldersgrense

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>