Karin Krog

Lørdag 09. september kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 350,-
  • Student: 250,-
  • Medlemmer av Skiensjazzdraget: kr 250,-

Vi er så heldige å få en av Norges beste jazzsangere hit til Ibsenhuset. Vi møter Karin Krog i samspill med de to eminente jazzmusikerne Staffan William-Olsson (gitar) og Terje Gewelt (bass).

Karin Krog

Karin Krog er en av Norges fremste jazzsangere som samtidig høster stor internasjonal anseelse. Hun er en skolert artist med fremragende tonekontroll og musikkforståelse. Hun har i det siste også hatt flere konserter med Bengt Hallberg i Sverige og Oslo Jazzfestival og spilt inn en ny plate med ham med tittelen” Cabin in the sky”, og hatt konsert i New York. Hun har nylig utgitt en jubileumsbox med 6 CD-er med tittelen” The Many Faces of Karin Krog

Repertoaret favner vidt fra blues og amerikanske "standards” til originale komposisjoner fra medlemmene.  “In - Between – Times” byr på nye og gamle jazzkomposisjoner, eller” smått og godt” som hun sier. 

Det oppfordres herved til at dagens lesning legges til hjemmesiden: http://www.karinkrog.no/ Her kan alle som vil lese biografien til Karin Krog. Det er imponerende lesning. Karin Krog mottok 2004 Den Kongelig Norske St. Olavs Orden og i 2007 Anders Jahres Kulturpris, som er Norges største kulturpris.

Staffan William-Olsson 

Staffan William-Olsson er opprinnelig fra Göteborg men flyttet til Oslo i 1986. Han er mest kjent fra The Real Thing, men har spilt i en rekke andre orkestre, bl. a. den islandske fusiongruppen Mezzoforte og han har vært frontfigur i Sharp 9 og The Staffan William-Olsson Trio mv. William-Olsson er en eminent gitarist, enkelt og greit - sagt uten blygsel. 

Terje Gewelt

Terje Gewelt har musikkutdannelse fra Berklee College of Music i Boston, USA.  Etter endt musikkutdannelse spilte han bass i det amerikanske jazz / worldmusic bandet "Full Circle" som resulterte i 2 CD-utgivelser på Columbia Records.  Terje Gewelt har samarbeidet og gjort innspillinger med Billy Cobham, Misha Alperin, Michael Shrieve, Tommy Smith, Knut Riisnæs, Staffan W. Olsson, Jan Erik Vold og mange andre anerkjente musikere.  Terje har utgitt en rekke CD-er i eget navn og er å høre på over nærmere 100 utgivelser med norske og internasjonale jazzartister.

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra bar

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>