Karuzela Trio – AVLYST

Lørdag 28. april kl 18.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 200,-

Velkommen inn i Polens skjulte sangskatt! Velkommen til Karuzela Trio – Jørn Simen Øverli (gitar, vokal), Espen Leite (trekkspill) og Guro von Germeten (vokal). Denne konserten er dessverre avlyst. 

Nå på norsk

KARUZELA er en samling polsk poesi og musikk, til nå bare fremført på originalspråket og for et polsk publikum. Sangene er skrevet de siste 30 årene og står i samme europeiske tradisjon som kjente Jacques Brel og Edith Piaf og har både temperamentet, ordvisdommen og den vakre melodiføringen til felles. Med ønske om å dykke inn i musikken til vår største innvandringsgruppe, polakkene, har Jørn Simen Øverlis gjendiktninger åpnet døren til en sangskatt som vi gleder oss til å dele med dere!

Om begjær, tvil og tro

KARUZELA er kjærlighetsviser med originale innfallsvinkler, opprørske viser med religiøse motiver og politiske undertoner, og patriotiske, feministiske, sanselige, humoristiske viser om begjær og tvil og tro. Vi møter et univers hvor Gud serverer jordbæris og tilgir, han klør seg på kronen og blir bedt om å gi menneskene mindre strevsomme fjell å bestige og gjøre hjertene deres rolige. I Karuzela er det «morsom maskebruk i maskeraden», «lykkestunder bak fasaden», samt gråe klemmer med tristhet fra landet som blir beskrevet som «faren og moren og himmelen og helvete på jorden.»: Polen. 

Turneversjon

Sangene ble utgitt i 2011 som et større ensembleverk, men nå tar Jørn Simen Øverli, Espen Leite og Guro von Germeten materiale med seg i en turnevennlig triovariant og inviterer publikum inn i en sterk, undrende og vilter verden av polske melodier og historier. Trioen har allerede besøkt White Stork Synagogue i Wroclaw, Polen, Josefine Visescene og Prøysenfestivalen med konserten. 

Peer Gynt-salen, småbord og bar
Dørene åpnes kl. 17.30

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>