Kulturskolens danseshow "What´s on"

Lørdag 09. juni kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 150,-
  • Barn: 100,-

Også i år inviterer danseavdelingen ved Skien kulturskole til show på slutten av sesongen. Denne gangen er det film og TV som er tema – What´s on. 

Film og TV

Skien kulturskoles danseavdeling inviterer til en helaftens danseforestilling for hele familien, denne gangen med film og TV som tema.

I «What`s on?» danser elevene seg gjennom komedier, grøssere, kjærlighetsfilmer, og her blir det mye å gjenkjenne både for unge og eldre skjermtittere. Med fengende musikk i alle kategorier, og fra sjarmerende nybegynnere til avanserte dansere, så er dette en forestilling fullspekket av energi og danseglede. Velkommen til show!

Skien kulturskole 

Skien kulturskole tilbyr dans fra 4 år og oppover og i denne forestillingen har du sjansen til å se bredden av skolens tilbud. Hip hop, breakdans, kreativ dans, barnedans, jazzfunk, klassisk ballett og moderne. Husk å kjøpe billetter i god tid før forestillingen. For mer informasjon om kulturskolen og søknadsskjema se www.skienkulturskole.no

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>