LiS: Tore Renberg

Onsdag 29. november kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 200,-

Det er fjerde gang Tore Renberg besøker Litteraturhuset i Skien, og det er med stor glede vi ønsker vårt publikum velkommen til en spennende krysning av konsert, litteraturkveld og fri improvisasjon.

En kveld med Tore Renberg 

Det er noe med Tore og Skien. I Charlotte Isabel Hansen møter vi den arrogante litteraturstudenten som er far til sju år gamle Charlotte Isabel Hansen, som nå bor i Skien. I teaterstykket Femti flotte år med Frode Kommedal, figurerer karakteren Silje på 20 år som kommer fra et svært velmøblert hjem i Skien og driver et Yoga-studio i Stavanger. Men i høst er det de hardbarka gutta fra Hillevåg i Teksas-serien, det handler om.

Tore Renberg kommer nemlig med en ny roman i høst, det etterlengtede tredje bindet i Teksas-serien. Oppfølgeren til Vi ses i morgen og Angrep fra alle kanter har fått tittelen Skada gods. Og ikke nok med det: Samtidig slipper Renberg sitt andre soloalbum, Ein dag te. Det er spilt inn med et kobbel av musikere fra norsk elitedivisjon. Albumet byr på samarbeid med Odd Nordstoga og Morten Abel.

Renberg er både forfatter, sceneinstruktør, foredragsholder og en erfaren musiker. Han har spilt i mangfoldige band og i 2016 slapp han sitt første solo-album, Ingen nåde.

Denne kvelden kommer Stavangermannen til Litteraturhuset i Skien med hele sitt kunstneriske virke. Vi får møte fortelleren, musikeren, sangeren og scenekunstneren. Med seg på laget har han, foruten sitt fiktive univers, gitaristen Alexander Flotve.

 

Vi lover topp stemning!

 

Tore Renberg (f. 1972) debuterte i 1995 og har skrevet en rekke bøker som blir lest av et stort publikum, både i Norge og utlandet, særlig Teksas-serien og romanene om Jarle Klepp. Renberg har blant annet mottatt Bokhandlerprisen og P2-lytternes romanpris. Han har også utmerket seg innen film, teater og musikk, nå sist med suksessforestillingen Femti flotte år med Frode Kommedal (2015) og soloalbumet Ingen nåde (2016). 

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra disk. Dørene åpnes kl. 18.30.

Bli medlem

Som medlem av Litteraturhuset i Skien er du med på å støtte deres arbeid. Medlemskapet koster kr 50 og følger skoleåret og gjelder altså for høst- og vårsesong.

NB! Kvittering for kjøp av medlemskap over nett, kan byttes inn i fysisk medlemskort ved Ibsenhusets billettkontor.

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>