Lørdagsbarn: Rockebandet Plopp

Lørdag 29. september kl 14.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 70,-

Det blir sanger om venner, sommeren, El-bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Rockebandet Plopp kommer til Lørdagsbarn. 

Rockelåter for barn

Plopp tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. Plopps musikk og tekster skal låte rock og fett, fenge store og små. Plopp ønsker å gi barn den samme opplevelsen som voksne har på rockekonsert.

 

Du kan også bli med på scenen

Det blir sanger om venner, sommeren, El - bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. I tillegg blir det barnas beat for beat (miniidol) hvor barna får komme opp og synge kjente barnesanger i rockedrakt.
Siden oppstarten i 2010 har Plopp spilt over 800 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Plopp drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på Plopp-konsert som barna.

Plopp har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Platene har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Det har blitt stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og barnerom.

Peer Gynt-salen
Passer for barn mellom 3 og 10 år 
Forestillingen varer omlag 50 minutter

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>