Louis Jacoby

Søndag 22. oktober kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 290,-
  • Student: 150,-

Singer/songwriter Louis Jacoby kommer til  Ibsenhuset 22. oktober. Dette er mannen fyller salene rundt om i landet. Folk ler seg skakke av hans elleville ølviser og muntre kåserier, og feller en tåre av hans vakre låter om skjærgården og om kjærligheten.

Latterbombe fra Louis Jacoby

Humoristen, visesangeren, poeten, kåsøren, skjærgårdstrubaduren og ølhunden – det finnes så mange betegnelser på Louis Jacoby. Og alle passer – summen gir oss en underholdning som gjør at folk vrir seg av latter og får en klump i halsen i neste øyeblikk. Mannens livserfaring og evne til å le av seg selv, gjør at vi alle kjenner oss igjen i stoffet hans.

For tiden har han greid å lage en radiohit bare ved et enkelt NRK-opptak – visa «Litt gammal» er blitt allemannseie i løpet av siste året.

Visa Hverdag, myntet på alle småbarnsforeldre, er blitt kåret til en av Norges nasjonalviser. Visekunstneren har fått Prøysenprisen og Herman Wildenveys poesipris. i tillegg er han kåret til årets Ølhund. Louis er produktiv som få – og stadig kommer det nye viser fra hans penn. Vil du ha det moro, og gå hjem med skikkelig godfølelse inni deg, da setter du av kvelden.

Etter en sommer langs kysten med fulle hus  og stormende jubel stiller han med mye spennende på programmet. Denne mannen trekker fulle hus, så vær tidlig ute.

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra baren. Dørene åpnes kl. 18.00.

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Vi advarer våre kunder

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>