Musikkens stillhet – historien om Andrea Bocelli

Lørdag 22. september kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 190,-
  • TA-kort: 140 (kjøpes på www.ta.no/kundesenter/fordeler)

Bli med på en spesialvisning av filmen "Musikkens stillhet" (The Music of Silence) – en autobiografisk film om og med Andrea Bocelli. Restauranten vil i forbindelse med filmvisningen by på italiensk mat og produkter fra Bocellis vingård. Innledning ved Jacob Zethner.

Om filmen

Alle kjenner til Andrea Bocelli: stemmen, sangene og hans internasjonale popularitet. Lite er imidlertid kjent om privatlivet hans og kampene han har kjempet i livet sitt.

Amos Bardi (Andrea Bocellis alter ego) ble født med en fantastisk stemme som lovet godt for fremtiden. Men han kjempet også med et alvorlig øyeproblem som førte til at han nesten var blind. Sykdommen gjør at han må gå gjennom flere operasjoner som viser seg å være forgjeves, når en forferdelig ulykke gjør at han blir helt blind.

Til tross for alt dette gir ikke Amos opp. Drevet av sterke ambisjoner og lidenskap, jobber han hardere enn alle andre, i hver bevegelse, hvert skritt og med hver sang for å oppnå sine mål om storhet.

   
   
 
     
 
     
 
 

Filmen viser i Peer Gynt-salen, småbord og servering
Varighet: 1 time og 56 minutter + 30 minutters innledning

Innledning

   

Vi starter kvelden med en kort innføring om kveldens hovedperson; Andrea Bocelli.

Vi har vært så heldige å få tak i Jakob Zethner – sanger og en meget god formidler.
Zethner er opprinnelig dansk men har bosatt seg på konsert- og kunstarenaen Villa Lunde i Telemark. Han har opptrådt på de større operascener i Italia og ellers i Europa og behersker det italienske språk. Han kan også røpe at nettopp Andrea Bocelli har inspirert ham mang en gang.

   

Restauranten og Bocellis vingård

Denne kvelden setter Ibsenhusets restaurant, Henrik & Kompani, søkelys på italiensk mat og Bocellis vingård. 

Før Bocellinavnet ble forbunnet med opera, levde familien Bocelli av å produsere klassiske italienske viner på en liten eiendom i Lajatico, i vindistriktet Toscana. Familiens slektsgård ble grunnlagt tilbake i 1730, og det er her Andrea Bocelli er vokst opp.

I forbindelse med visningen av filmen The Music of Silence får publikum nå mulighet til å smake på Bocellis egen vin og/eller smake herlig italiensk mat.

I foajeen

Fra kl. 18.00 vil det bli salg av italienske retter og produkter fra Bocellis vingård. Ingen plass-reservasjon nødvendig.

I restauranten

Både før og etter filmvisningen kan du nyte en treretters middag i restauranten. Dette kan bestilles i kjøpsprosessen av billetter her på nettsidene eller via Ibsenhusets billettkontor. Du kan velge mellom treretters meny (kr 398) eller treretters meny med vinpakke fra Bocellis vingård (kr 750). 

FORRETT:
Bruchetta med tomat, basilikumpesto, Parmaskinke og Mozarella

HOVEDRETT:
Kalv Saltimbocca med middelhavsgrønnsaker og potetkroketter.

DESSERT:
Vanilje Panna Cotta med hint av lime. Søt/salt karamell og friske bær.

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>