Norsjø Kammermusikkfest

Fredag 20. april kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 250,-
  • Barn: gratis,-

Norsjø Kammermusikkfest går i år av stabelen 15.- 21. april. Fredag 20. april gjester noen av de unge artistene Ibsenhuset for å holde konsert her med verker av bl.a. Gershwin, Verdi, Wagner, Mozart og Bizet. 

Foajekonsert ”fra operaens verden”

Norsjø kammermusikkfest har nok  en gang hentet artister i verdensklasse. I festivalperioden kan du høre de i kirkerom, Ibsenhuset og på ulike arenaer i kommunene rundt Norsjø.

Norsjø kammermusikkfest er en festival midt i Telemark som ønsker å være en festival for de unge, fremført av de unge. Festivalen har klart på fjerde året å få noen av de internasjonalt beste musikerne til å komme. Festivalen er unik i Telemark og den satser på unge nye utøvere. Utøverne kommer sammen en uke før festivalen og øver sammen et avtalt repertoire, og et repertoire som blir til underveis. Festivalen møter opp mot 1000 barn og unge på skoler i løpet av festivaldagene og kveldskonsertene blir holdt i ulike lokaler i Telemark.

Vi møter også unge talenter fra Telemark og Skien videregående skole og strykeorkester fra kulturskolene i Skien og Porsgrunn.

Ibsenhusets foaje
Dørene åpnes kl. 18.30

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>