Nyttårskonserten 2018

Lørdag 13. januar kl 20.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 400,-
  • Student: 250,-

Ibsenhuset er igjen klar for en skikkelig Nyttårskonsert! Monica Fossedal Lauritsen, Yngve Andre Søberg, Henrik Engelsviken, Maija Skille, Edward Mustad, Sølvguttene og Telemark symfoniorkester ønsker det nye året velkomment med stil!

Storslagen feiring av det nye året

For tredje år på rad, og denne gang kan vi kalle det en tradisjon her på Ibsenhuset, blir det en vakker og storslagen feiring av det nye året. Da, som nå, inviterte vår lokale operasangerinne Monica Fossedal Lauritsen operavenner og publikum til en storslagen feiring av det nye året.

Foruten Monica, får vi også i år solister fra den Norske Opera: Yngve Andre Søberg,  Henrik Engelsviken og Maija Skille pluss vår egen operakomet Edward Mustad. Nytt av året er Sølvguttene med sine klokkeklare røster. Med Telemark symfoniorkester i ryggen, lover sangerne og kor en begivenhetsrik kveld hvor stil, eleganse og operaperler står i fokus.

Kveldens fyrverkeri presenteres i form av Reza Aghamir: pianist, dirigent og musikalsk ansvarlig.

Nytt av året – Sølvguttene

Sølvguttene, som ble stiftet allerede i 1940, er en institusjon i norsk sang og musikkliv. Sølvguttene har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser, og koret har vunnet den britiske korkonkurranse ”Let the Peoples Sing». Koret har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje og korets klang og korkultur er unik.

Sølvguttene er for veldig mange blitt en viktig del av norsk juletradisjon med sine tradisjonelle julekonserter og nå er de altså klare for Nyttårskonserten 2018 her på Ibsenhuset.

Vi ønsker 2018 velkommen! 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>