Operagalla

Lørdag 01. april kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 300,-
  • Barn: 150 ,-

Telemark symfoniorkester samarbeider nå med noen av de beste operasolistene distriktet har å by på når de nå inviterer til storslagen Operagalla. 

Perler fra operaens verden

Telemark Symfoniorkester har fått med seg lokale operasangere, unge talenter og musikklinjekoret på Skien videregående skole og serverer flotte perler fra operaens verden!

Publikum får høre noen av operaens mest kjente og kjære klassikere, men også noen overraskelser. Det blir blant annet hett, forførende møte med Carmen, wienervals fra Den glade enke, komedie fra Mozarts Tryllefløyten og det storslåtte og velkjente Slavekoret fra Nabucco. En kveld med mye drama, flotte melodier og intens kjærlighet, med andre ord en gallaaften som er verdt å få med seg!

Telemark symfoniorkester

Fylkets eneste symfoniorkester kan se tilbake på over 100 års drift. Orkestret har i de senere årene blitt et meget godt orkester bestående av både profesjonelle- og amatørmusikere. De er blant annet kjent for sine flotte Promendekonserter her på Ibsenhuset på nasjonaldagen og sine mektige messer i Skien kirke på Allehelgensdag. 

Medvirkende

Foruten Telemark symfoniorkester møter vi dirigent Arild Andersen som svinger dirigentstaven.  Med seg har de operasolistene Arild Bakke, Silje Vatne Heggem, Anne Lise Sydnes, Eriko Saito, Vegard Bakke og Alexander Cadden, alle med tilknytning til Grenlandsområdet. Publikum får også møte unge talenter fra musikklinja på Skien videregående skole. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>