Oslo Gospel Choir

Tirsdag 19. desember kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 480,-
  • Gruppe: 450,-

Førjulstiden har mange gode konserter å by på. Oslo Gospel Choir er et sikkert valg hvis du vil oppleve en av de beste førjulskonsertene. I flere år har dette koret gjestet Ibsenhuset til glede for et stort publikum.

Varme toner

Blir det god jul, uten først å ha sunket ned i Ibsenhusets dyprøde seter og latt seg omslutte av de varme tonene fra Oslo Gospel Choir? Neppe. Vil du ha en nydelig pause fra pakkemaraton og juleavslutninger over en lav sko, er det altså bare og tre inn i Dovregubbens hall og nyte i stedet for å yte.
Tradisjonen tro kommer det populære koret også i år til Ibsenhuset for å skape fantastisk julestemning med sine fine julesanger og fengende Gospel- låter. Leter du etter den ekte julestemningen bør du ikke gå glipp av denne magiske julekonserten.

Bestselgende

Oslo Gospel Choir ble startet i 1988 av Tore W. Aas, som fremdeles leder koret. Koret, som er kjent i hele Europa, og kanskje hele Nordens mest kjente gospelkor har siden 1988 gitt ut over 20 album og sunget med flere kjente artister, som Calvin Bridges, Andraé Crouch, Sigvart Dagsland, Tommy Körberg og Sissel Kyrkjebø. Koret var bestselgende norske artist på 90-tallet, med over 1 million solgte enheter.

Konsert og julebordsbuffet – kr 875

I etterkant av konserten kan du nyte en deilig julebordsbuffet servert av husets egen restaurant – Restaurant Henrik & Kompani. Konsert + julebordsbuffet-billett kan kjøpes i vanlig kjøpsprosess her på nettsidene eller i vår resepsjon. 

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>