Per Vollestad: Reklamesanger

Søndag 04. februar kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 220,-

"Stygge piker, såvel som vakre, får blendende hvit vask med Tomtens vaskepulver!", het det den gang! Vaskepulveret hadde vel ikke solgt så mye i dag, men flere slike go´biter blir vi presentert for på kveldens konsert. 

Oppbyggelige sanger og gode råd

Om husstell, alkohol, tobakk, margarin og lange underbukser ...

Gamle reklameslagere

Per Vollestad er kjent som en av våre mest allsidige sangere med en karriere som har inneholdt alt fra plateinnspillinger med blant andre Erik Bye og Ketil Bjørnstad, musikaler & eget show på Chat Noir - til operagjestespill i Milano, Paris, Wien, og solokonserter i New York, Tokyo, Moskva og London. For å nevne noe. Og som medlem av "Gutta på skauen" har han spilt inn flere CD-er med illegale sanger fra den 2. verdenskrig.

Men han har også i en årrekke samlet på gamle reklameslagere og diverse håndbøker for unge menn og kvinner! Nå er denne underlige og underholdende delen av norsk kulturhistorie samlet i boken "Norsk reklamesang 1844-1940".

Sammen med Svein Olav Blindheim byr han på et utvalg av de beste/verste sangene og rådene han har funnet. I tillegg vises en rekke reklamefilmer og annonser underveis i konserten.

 Peer Gynt-salen. 

   
   

Per Vollestad has collected a large number of slogans and songs used in marketing a long time ago. ”Ugly girls, as well as the pretty ones, got shining white washes with Tomtens washing powder”, (directly translated). Probably not a good slogan today, but very amusing. Tonight you will get more of this. 

   
   

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>