Skien Ballett og Dansesenter: Jakten på vinteren

Tirsdag 05. desember kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 220,-

Det er igjen klart for et av desembers vakreste arrangement, nemlig Skien Ballett og Dansesenters årlige forestillingen. I år inviteres store og små til "Jakten på vinteren". 

Ung glede

Årets forestillinger er proppfulle av ungdommelig danseglede, talent og iver. Rundt 400 unge dansere vil vise oss hva de kan og hva de iherdig har øvd på denne høsten.

Skien Ballett og Dansesenter er en stor og viktig del av det yrende dansemiljøet i Grenland. Alle elevene på skolen, uavhengig av alder og nivå, får vise seg frem på storscenen i Dovregubbens Hall med bl.a. jazzdans, hip hop, break og klassisk ballett. 
For de involverte er det blitt en kjær førjulstradisjon som det hvert år øves iherdig mot. Årets forestilling «Jakten på Vinteren» er intet unntak.  Med de årlige forestillingene i Ibsenhuset ønsker Skien Ballett og Dansesenter å gi publikum og alle danseinteresserte et unikt innblikk i det unge og levende dansemiljøet i byen vår.    

Velkommen – bli med på dansen!

 

 

                                                                                                                                                              

 Ut av glemselen: Gunnar Knudsen – en politiker som la grunnlaget for det moderne Norge! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>