Suoni: Ladies´ Night

Fredag 02. november kl 19.30 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 395,-
  • Suonis Venner, Sparebank1-kort og TA-kort: 345,-. Er du blant "Suonis venner", bruk den grønne billettknappen litt lenger ned.

Tradisjonen tro blir det også denne høsten en storslagen konsert arrangert av Musikkforeningen Suoni. I år er temaet "Ladies" – i form av roller, artister, komponister og solister. Velkommen til en festforestilling!

En hyllest til kvinner

Suonis store høstkonsert har denne gang fått tittelen «Ladies’ Night» og er en hyllest til kvinneskikkelser i musikken, enten det er roller, artister, komponister eller kvinner som på annet vis knyttes til kjent eller ukjent musikk. Også alle solister er kvinnelige stjerner:

Eli Kristin Hanssveen er stjernesolist på Den Norske Opera, Nina Gromstad er lokal sangstjerne elsket av Grenlandspublikummet, Jannicke Irwin Abrahamsen har skint på stjernehimmelen siden hun slo igjennom som barn, og Frøydis Grorud er blitt nasjonal eiendom som fast innslag i orkesteret i Beat for Beat på TV. Alle har opptrådt med Suoni tidligere, men aldri sammen i denne spennende konstellasjonen.

Koret Canto Libre er som vanlig med, og konserten ledes og binders sammen av maestro Øyvind Strand. Og alle, uansett kjønn, vil virkelig kunne se fram til en festlig «Damenes aften.»

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>