Telemark symfoniorkester med Per Hannisdal

Søndag 18. mars kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 300,-
  • Under 18 år: gratis inngang

Tsjajkovskij, Mozart og en stykk fagott-solist står på programmet når Telemark symfoniorkester nå inviterer til storslagen konsert i Ibsenhusets storstue. NB! Innledning til konserten kl. 18.00*

Mozart

Wolfgang Amadeus Mozarts konsert for fagott og orkester er en konsert som er enestående vakker.

Telemark symfoniorkester har fått med seg ingen ringere enn solist Per Hannisdal som til daglig er fagottist i Oslo Filharmoniske Orkester.

Tsjajkovskij

Pjotr Tsjajkovskijs store symfoni nr. 5 i e-moll op. 64 er et hjørnesteinsverk i orkesterlitteraturen. Denne brilliante symfonien er et av romantikkens mest populære stykker.

Kveldens dirigent er Arild Andersen.

*Innledning til konserten kl. 18.00

Orkestrets venneforening inviterer til en gratis innledning til konserten. Denne gang har de sikret seg vår egen, eminente komponist og forfatter, Fredrik Brattberg. Han vil presentere konserten, både i ord og toner.

Dette er et gratis tilbud til de som har billett til kveldens konsert. NB! Innledningen vil bli holdt i møterom Helmer i Ibsenhusets hovedetasje. Her er det begrenset antall plasser så "først-til-mølla"-prinsippet gjelder. 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>