Terje Isungset: Ice Music

Torsdag 09. november kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 290,-
  • Barn: 150,-

Velkommen til en helt spesiell kveld – en kveld hvor is står i sentrum. I en innledende videosnutt med Dr. Kerim Hestnes Nisancioglu,  får vi kort høre om utviklingen av isen i nordområdene før vi går inn i musikkens verden hvor Terje Isungset spiller på instrumenter av is. Dette blir en magisk opplevelse. 

Ice Music

Kan man spille på is? Ja, det kan man faktisk. Terje Isungset  turnerer verden rundt med sitt unike konsept hvor han spiller på isblokker, istapper og ishorn.

Han har tidligere turnert verden rundt – Russland, Østerrike, USA, Canada, Japan , Kina, Australia, India, Norge og de fleste andre europeiske landa er på lista over tidligere iskonsert-arenaer.

Instrumentene vi får høre og se på scenen er: isofon, ishorn, isbukkehorn, istrommer, isperkusjon og isringler. Selv om instrumentene er av is spilles konserten i normal innetemperatur.

Vi kjenner ikke til noen andre i verden som jobber med ismusikk på denne måten, så dette er en unik mulighet for publikum!

Vi advarer våre kunder

Billettkontorets åpningstider

Hverdager: 12-19
Lørdager: 11-14

Ellers 2 timer før forestilling

Telefon 35 90 54 90

Gi en kulturopplevelse i gave.

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se vårens program

Hedvigs hybel

Møteplassen på Ibsenhuset for deg som er ung. Les mer.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>