United States Army Field Band

Mandag 23. april kl 19.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 350,-
  • Barn: 250,-
  • Rabatt for NMF-medlemmer: NMF: 250,- NMF-barn: 200,-

The United States Army Field Band er et av verdens mest kjente og profilerte musikkorpsene, og anses som den amerikanske hærens viktigste ambassadør. Dette er en unik mulighet til å oppleve dem her på Ibsenhuset. 

En begivenhet

Korpset gjør et svært sjeldent Norgesbesøk i april i forbindelse deltagelse på Norsk Militær Tattoo, og legger turen innom Ibsenhuset med en unik og spektakulær konsert før de reiser tilbake til USA. Dette er en begivenhet du ikke kan gå glipp av!

Det verdensberømte militærkorpset er den fremste representasjonsavdelingen for den amerikanske hæren, og reiser tusenvis av mil hvert år med en stort og bredt utvalg av musikalske opplevelser for både amerikanskt og internasjonalt publikum verden over. Gjennom sin konsertvirksomhet er korpset en diplomatisk brobygger og omdømmebygger for Amerika, og en moralsk støtte for amerikanske soldater. Det er også dette korpset som spiller ved presidentinnsettelsene hvert 4. år!

Korpset ble stiftet i 1946, og ha siden den gangen opptredt i samtlige av USAs femti stater, samt i mer enn tredve land. De består av hele 100 medlemmer, og opererer i fire ulike konstellasjoner: Konsertorkesteret, Soldatenes kor, The Jazz Ambassadors og Six-Strings Soldiers. Ibsenhuset besøkes av konsertorkesteret, med solistinnsalg fra koret.

   
   

Konserten gjøres i samarbeid med Norsk Militær Tattoo, og stolt teknisk arrangør er Breivik musikkorps, som fyller 100 år i 2018.

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>