Vinkveld

Lørdag 21. april kl 18.00 Legg til kalender
Priser
  • Ordinær: 600,-

Restaurant Henrik & kompani inviterer til vinkveld – denne gang med fokus på prosecco-viner fra den vakre gården Ghisolana i Italia. 

En virtuell og smaksmessig reise til Italia

Denne kvelden presenterer Restaurant Henrik & kompani nydelige Lisa fra Prosecco-gården Ghisolana Vini Bio. Hun vil i samarbeid med  Jannecke fra Vivino Import ta oss med på en reise til Italia, både virtuelt og smaksmessig.

Du vil bli servert viner fra området som egner seg svært godt til produksjon av denne typen viner. Du vil også få servert noen spiselige godbiter i form av italienske tapasretter. 

Kvelden har mer å by på

Har du en drøm om å reise på vingårder, så er dette kvelden for deg

Kveldens foredragsholdere vil også fortelle om hvordan du kan bli med på en organisert vintur til Veneto – en tur som ikke ligner på noen annen vintur. Her er så å si alt inkludert: overnatting på vingården Ghisolana, frokost og middag, laget av Lisa og hennes mor,  servert på terrassen med utsikt over vinmarkene og utflukter med vinsmaking til flere vingårder i distriktet. Vi skal ikke røpe mer, men det vil Lisa og Jannecke gjøre i løpet av kvelden. Vi tipper du har lyst på en tur til vingården etter å ha sett denne presentasjonen.

Produkter til salgs

Det vil også bli mulighet for å kjøpe med seg deilige produkter fra en svært anerkjent olivenprodusent.

Sted: Restaurant Henrik & kompani, Anitra. 

Vi advarer våre kunder

Lørdager kl. 12 - 13
Gratis adgang
Se høstens program her.

Gi en kulturopplevelse i gave.

Skiens kunstforening har tilholdssted i Ibsenhusets hovedfoaje. Besøk deres nettsider her. 

Vil du støtte Litteraturhuset i Skien? Bli medlem, og gi folka bak Litteraturhuset et skikkelig løft i arbeidet! Medlemskapet gjelder for én sesong og innebærer noen eksklusive medlemsfordeler, deriblant rabatt på billetter. LES MER

TripAdvisor

Advokatfirmaet Wexels

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>