Meny vinteren 2017

Forretter  

Pasta Caneloni
med oksehaleragu, sopp, rødbete-gelé og kremet trøffelsaus
Allergener: hvetemel, egg, laktose og lupin
Kr 139

 

Tataki av okse
Indrefilet med avocadokrem, pepperrot, teriyaki og salat
(Tataki er en japansk rett, hvor kjøttet skjæres tynt, marineres og stekes lett).
Allergener: soya og sesamfrø 
Kr 145

Grønn aspargessuppe
med urtekremost & krutonger
Allergener: laktose og hvetemel 
Kr 110

Carpaccio av champignon
Chevrèkrem, cashewpraliner og trøffel 
Allergener: laktose og cashewnøtter
Kr 120

 

Hovedretter

Reinsdyrfilet
servert med potetkake kledd med bacon, bakt eple-puré, skogsbærsaus, stekt sopp og små dampede gulrøtter
Allergener: laktose
320 kr     

 

Lofot-skrei
med confitert urtepotet, spansk Pil Pil-saus, små gulrøtter og asparges. 
Allergener: fisk
Kr 298

 

Iberico-nakke
med Cafè de Paris-saus, lynstekte grønnsaker a la Julienne og friterte rissolet-poteter. 
(Iberico er en beskyttet tittel på spanske griser som utelukkende fores med eikenøtter).
Allergener: laktose
Kr 298

 

Asiatisk tunfiskbiff
med syrlig soyasaus, myk hvitløk- og potetpuré med wasabipepper,  tomatmarmelade og strimlede grønnsaker.
(Vi gjør oppmerksom på at denne fisken stekes medium/rå for at råvaren skal komme til sin rett). 
Allergener: fisk og soya
Kr 310

 

Tapas

Sett sammen din egen tapasmeny: velg en, velg flere, velg så mange du vil – og kanskje orker du enda en til.

Marinerte svarte tigerreker
med olivenolje, hvitløk, persille og chili
Allergener: skalldyr
Kr 110

Fat med serranoskinke & manchego-ost
Allergener: laktose
Kr  98

Reinsdyrfilet på pinne
med bakt pærepuré, mango- og currysaus og nøtter
Allergener: nøtter og laktose  
Kr 110

Friterte noisette-poteter & aioli
Allergener: egg
Kr 65

Utvalg av oliven
Kr 55

Soppkroketter med trøffelmajones 
Allergener: laktose og egg
Kr 89

Kyllingsatay
Marinert kyllingfilet med peanøttsaus
Allergener: peanøtter og soya
Kr 110

Brandad av hvit fisk 
med appelsin og sorte oliven
Allergener: fisk og laktose
Kr 75

Fritert «fiskebolle» i thaicurry 
Allergener: fisk og soya
Kr 75 

Desserter

Sjokoladekake 
med «kokossuppe», mandelpraliner og tørket mango
Allergener: egg, laktose, hvetemel og mandler
Kr 110

Moussekake av jordbær
Limegelè, frysetørkede jordbærsmuler og syrlig krem 
Allergener: laktose og egg 
Kr 129

Japanske steiner
Tre forskjellige «steiner» med smak av kokos, jordbær og mørk sjokolade, sitruskaviar, sesamcrumble og matchatepulver
Allergener: laktose, egg, sesamfrø, kan inneholde spor av nøtter
Kr 139 

For bordbestilling ring tlf. 35 53 13 90 / 924 31 176                                               

                                   

Bordbestilling

35 53 13 90 / 924 31 176

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>